Nu ar trebui să vă încredințați persoanei care are măcar una din aceste 5 calități: cu ușurință vă poate trăda!

”Relația fără încredere este ca o mașină fără benzină. Puteți sta în ea cât de mult veți dori, dar oricum va rămâne pe loc.” – Trent Shelton.

Orice relație îndelungată are nevoie de încredere. Aceasta trebuie să fie durabilă și robustă ca o stâncă. Prin urmare, ar trebui să fiți extrem de atenți cu oamenii care prezintă una sau mai multe trăsături de caracter, relatate mai jos. Ei niciodată nu vor fi loiali cu adevărat.

1. Este prea serviabil.

Dacă o persoană mi se pare prea prietenoasă, prea serviabilă, prea dispusă pentru ajutor, încep să-l privesc cu suspiciune și intuiția mă dezamăgește foarte rar. De regulă în acest ”butoi de miere” este adăugată o lingură mare de ”gudron”. Chiar este suficient de mare pentru a schimba complet gustul acestui ”deliciu”. Deci, dacă cineva vă spune lucruri extrem de plăcute, știe cum să vă flateze, dar întotdeauna sare de la un subiect la altul, atunci când încercați să întrebați ceva important despre el, aveți grijă. De regulă, mai devreme sau mai târziu, astfel de oameni își arată firea sa adevărată. Însă, uneori se dovedește că este deja prea târziu.

2. Nu este empatic.

Persoana care nu poate fi de încredere și care vă poate trăda cu ușurință, de regulă, se caracterizează printr-o lipsă completă de empatie. Acest lucru este destul de logic, pentru că o persoană în sufletul căreia trăiește empatia adevărată, nu poate trăda niciodată o altă persoană, fără să-i pese de durerea ce o va provoca.

3. Persoana are semne de narcisism și egoism persistent.

O persoană predispusă la narcisism crede sincer că este centrul universului și totul se învârte în jurul lui. Prin urmare, persoana nu poate fi de încredere. Astfel de oameni nu își recunosc niciodată greșelile și vor încerca mereu să-i învinovățească pe ceilalți. Chiar vă poate învinovăți și pe dvs, dacă sunteți într-o relație serioasă. Ei vor încerca chiar să vă convingă că i-ați împins la decizii sau alegeri greșite. Astfel de persoane vă vor trăda îndată ce acest fapt le aduce un beneficiu, deoarece ego-ul lor este mult mai important, decât unele sentimente față de dvs.

4.  Nu-și poate ține limba după dinți.

De fiecare dată când vă veți vedea, veți asculta informații pe care cineva a cerut să le păstreze în secret, dar el vă asigură că o face doar pentru că vă este cel mai bun prieten. Încercați să nu aveți încredere în el. Cu siguranță, această persoană va povesti totul și la toți. Doar nu știți, câți prieteni ”cei mai buni” mai are, nu-i așa? Astfel de oameni, pur și simplu nu respectă drepturile celorlalți și nu iau în considerare faptul că divulgarea secretelor străine este ceva rușinos. Ei au nevoie de atenția și aprobarea altcuiva și sunt gata să vă dea de gol oricui, chiar și cu cele mai personale informații. Mai ales dacă ei au un avantaj și doresc să arate mai bine în fața altor. Acestor persoane le este indiferent, cui le va face rău.

5. Seamănă cu o giruetă, care se învârte în vânt.

Astfel de persoane, planifică întâlniri importante, apoi le anulează în ultimul moment. Nu vă puteți baza pe participarea lor la nici un proiect. Ei sunt ori indeciși, ori nestatornici. Primii, pur și simplu intră în confuzie când este necesar să facă o alegere între 2 opțiuni, fiecare dintre care poate aduce la rezultate bune. Al doilea tip, de parcă sunt pendule ce fluctuează între 2 opțiuni complet opuse. Dar nici în primul caz și nici în al doilea nu veți putea înțelege niciodată dacă sunt cu adevărat cinstiți și înțeleg ce este loialitatea.

În nici o persoană cu aceste calități nu puteți avea încredere, chiar dacă încearcă să vă convingă. Doar nu știți niciodată dacă își va schimba opinia cardinal, doar trezindu-se de dimineață. Vă vor refuza să vă susțină în cazul în care v-ați bazat foarte mult pe ei.