Noutățile acestei săptămâni în domeniul manichiurii

Aceste idei de manichiură vor fi pe placul tuturor!

Nu uitați: odată cu venirea vremii reci, mâinile noastre au nevoie de mai multă îngrijire și protecție ca oricând.

Stiliștii ne recomandă pentru sezonul rece să optăm pentru unghiile scurte sau ușor alungite, care sunt în top mai multe sezoane la rând. În ceea ce privește forma unghiilor, aceasta poate fi pătrată, în formă de migdală sau ovală.

Culorile pastelate nu se vor demoda niciodată, fiind asociate cu feminitatea, eleganța și bunul gust. Optați pentru rozul pal, bej, nuanțe de lapte, violet, gri, lavandă, piersică și orice altă nuanță din paleta pastelată, care se încadrează perfect în orice ținută și stil.

Pentru ca unghiile să arate și mai original, puteți completa ansamblul cu modele care ne amintesc de iarnă și detalii de decor sub formă de strasuri, sclipici sau folie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. 

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. Modelele cu strasuri adaugă o notă originală și inedită manichiurii Dumneavoastră. 

21.

22.

23. 

24. Întreaga paletă de culori pastelate arată excelent pe unghiile scurte și medii și este deosebită dacă este combinată cu im design strălucitor. 

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36. Este important ca manichiura creată să se potrivească armonios cu imaginea pentru care optați. În acest sezon se poartă manichiura sofisticată!

Manichiura franceză va fi mereu la modă. Această tehnică de manichiură este considerată o bază universală pentru transpunerea în realitate a numeroaselor idei creative de proiectare a unghiilor. Potrivit experților de top, fashionistele pot folosi cu încredere atât o opțiune standard de design, cât și diverse interpretări ale designului francez.

37.

38.

39.

40.

41.

Decorați-vă unghiile cu cele mai frumoase modele pentru a crea un aspect unic și fermecător.