Geci călduroase de damă pentru o iarnă geroasă. Noutățile și tendințele acestui sezon.

Articolele de îmbrăcăminte exterioară trebuie să fie nu doar calde, dar și stilate. Designerii s-au străduit să facă totul pentru a crea ținute originale, moderne și călduroase. Anul acesta se poartă geaca matlasată. În acest articol vă prezentăm tendințele sezonului de toamnă-iarnă.

Tendințele de bază

Pe podium pot fi văzute o mulțime de modele de geci matlasate care vor fi pe gustul celor mai sofisticate fashioniste. Amatoarele stilului clasic pot să-și aleagă modele confortabile, călduroase, lungi până la genunchi, cu glugă mare și croieli plăcute. Femeile, cărora le plac experimentele, vor atrage neapărat atenție modelelor mai originale care par a fi de toamnă.

În acest sezon designerii au pus accent pe croielile ajustate pe talie. Ele sunt elegante și feminine. De asemenea, se atrage atenția și asupra modelelor scurte care sunt apreciate de femeile cu un mod de viață activ și vor o haină cât mai confortabilă.

Nu poate fi trecută cu vederea nici varietatea de culori din acest sezon. Designerii propun să lăsați deoparte culorile sumbre și să optați pentru cele vii și aprinse, precum și pentru imprimeurile originale. Puteți alege geci monocrome sau colorate pentru a atrage mai multă atenție. Anul acesta se poartă culorile aprinse.

Creatorii de modă, atunci când aleg culoarea potrivită pornesc de la croiala gecii matlasate. Dacă haina seamănă cu un palton cu platcă, este prezent gulerul „englez” și mânecile trei sferturi, atunci culoarea gecii va fi pastelată. Poate fi roz, alb, crem, albastru deschis. Aceste modele pot fi ușor decorate cu printuri florale. Ele vor arată ușor, gingaș și romantic. Acestea vă pot crea o stare de bine chiar și în cea mai posomorâtă zi.

Geci matlasate pentru femeile cu forme pufoase

Creând haine pentru femei cu forme mai puțin standarde, creatorii de modă pun accentul pe culorile nobile. Aceste modele în mod prioritar au lungimi până la călcâi. Ele sunt decorate cu elemente de blană naturală, au glugi și gulere voluminoase. Cele mai actuale culori sunt smaraldul, albastru închis, violet închis, bordo sau culoarea ciocolatei.

Dacă să privim modelele de geci matlasate în ansamblu, atunci putem spune, cu siguranță, că fiecare femeie își va putea găsi modelul preferat. Varietatea de culori, imprimeuri, croieli vă va permite acest lucru.

Vă dorim să faceți cea mai reușită alegere!