Noua manichiură French: top 20 de idei noi pentru unghiile Dumneavoastră!

Manichiura franțuzească este o soluție clasică: aceasta este foarte frumoasă și se potrivește oricărei ținute pe care o veți adopta și este atât elegantă, cât și extrem de feminină și ideală pentru orice ocazie!

Descoperită încă din Babilonia antică, manichiura a devenit, la momentul actual, mai mult decât o simplă procedură cosmetică. Este o modalitate de a menține unghiile sănătoase și curate. În plus este o condiție estetică pe care pur și simplu nu o putem ignora.

Manichiura French a apărut ca urmare a nevoii femeilor de a-și etala unghii cât mai sănătoase. Este bine știut ca suntem atrași instinctiv de tot ceea ce este sau ne pare că este sănătos, iar niște unghii îngălbenite sau decolorate nu pot fi considerate nicidecum frumoase.

Încă din secolul 18 franțuzoaicele au început să folosească pastă albă pentru vârful unghiei și vopsea roz pentru a camufla eventualele imperfecțiuni de pe placa unghială. La începutul secolului 20 aceasta practica intrase într-un con de umbră, dar, odată cu apariția unghiilor false, pe la jumătatea secolului a revenit în forță, devenind, alături de roșu, un clasic incontestabil.

Dacă la început French însemna, în principiu, doar albirea vârfului unghiei, aceasta tehnica a evoluat extrem de mult și putem, la momentul actual, să construim o unghie absolut perfectă chiar având unghii naturale cu anumite probleme.

Specialiștii ne-au prezentat deja câteva modele de manichiură French pe care le considerăm că vor deveni sursă de inspirație pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să aibă o manichiură perfectă și în trend. Admirați-le și inspirați-vă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.