Nostradamus a avut 5 profeții alarmante pentru anul 2019. Credeți că se pot adeveri?

Despre prezicerile lui Nostradamus se vorbeşte de sute de ani şi o mulţime de oameni aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă într-adevăr acestea se vor adeveri. În ciuda faptului că unii sunt sceptici cu privire la profeţiile lui Nostradamus, alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de prezicerile pentru anul 2019.

Se pare că anul 2019 nu va fi lipsit de evenimente. Va fi anul cutremurelor devastatoare, al uraganelor și al tulburărilor în masă.

Începe al Treilea Război Mondial.

De mai mulți ani, omenirea a crezut că profeția despre cel de-al Treilea Război Mondial se va adeveri. Mulți susțin că acest lucru este inevitabil în anul 2019.

Unele țări europene se vor confrunta cu inundații devastatoare, iar creșterea extremismului religios în diferite țări ale lumii va duce la tulburări și confuzie în rândul oamenilor.

Schimbările climatice

Nostradamus a avertizat că: „Vom vedea cum apa va creşte, iar pământul va cădea sub ea.” Profetul a prezis că liderii politici vor semna un acord în ceea ce privește reducerea poluării atmosferice.

Oamenii vor începe să vorbească cu animalele.

Oamenii vor face pace cu animalele – astfel poate fi explicate această previziune. El a spus: „Porcii vor deveni frații omului.”

Se așteaptă un cutremur devastator.

El a prezis, de fapt, că în 2019 va avea loc un puternic cutremur în Statele Unite. Poate fi chiar cel mai mare dezastru natural din istoria SUA.

Oamenii vor trăi 200 de ani.

Nostradamus a spus că: „Progresele medicinei vor prelungi durata de viaţă medie a omului până la 200 de ani.”

Crezi că aceste profeții se vor adeveri?