Noi reguli ale culorilor potrivite: piesele vestimentare cu care trebuie asortată geanta

Câțiva zeci de ani în urmă erau niște reguli stricte referitor la modul de purtare a hainelor, de combinare a lor și a culorilor. Pentru femeile moderne de atunci, nerespectarea acestora atrăgeau multe critici. Revistele din vest erau surse de inspirație pentru formarea diferitelor ținute.

Tendințele modei de atunci erau calculate pentru femeile cu un venit mediu care nu își permiteau prea multe.

Astăzi, admirând noua colecție de accesorii a brandului italian Eleganzza, puteți găsi orice forme și diferite printuri. În acele timpuri se putea alege aproximativ între negru și maro.

„O ținută trebuie să conțină nu mai mult de trei culori” sau „culoarea genții trebuie să fie de culoarea pantofilor” – aceste axiome ale stilului erau acceptate de femei fără prea multe argumente. De exemplu, dacă pantofii erau gri, trebuia și accesoriile să fie gri. Aceeași ținută era purtată câteva sezoane la rând. Se apreciau ținutele practice.

Astăzi expresia „geantă+pantofi” nu mai este valabilă. Industria modei moderne este liberă de orice limite și prejudecăți. Vă permite să purtați ce doriți și cum doriți. Totuși obiceiurile conservative ale femeilor, le împiedică să decidă cum să asocieze corect accesoriile și ce reguli să respecte.

Varianta optimă este clasicul office în nuanțe bej. Se potrivește cu un costum elegant și va suplini orice ținută de primăvară sau vară. Indiferent de culoarea hainelor această geantă va fi mereu potrivită și poate fi combinată cu orice încălțăminte.

În acest sezon se poartă variate printuri, ținutele unicolore sunt plictisitoare. Dacă doriți să cumpărați o geantă cu desene, atunci trebuie combinată cu haine care au culori asemănătoare. Geanta Eleganzza cu un desen vegetal se potrivește cu verde, roșu sau alb.

Printul leopard are nevoie de ținute în culori stinse. De aceea, puteți alege total white sau total black. La fel gențile din piele întoarsă iese foarte mult în evidență. Conform noilor tendințe din modă geanta trebuie să aibă o gamă de culori care se potrivește nu doar hainelor, dar și machiajului. Accesoriul de culoarea marsal va arăta extraordinar cu o manichiură bordo, iar un clutch violet va arăta minunat cu un smoky de aceeași culoare.

Dacă vom combina gențile cu hainele sau încălțămintea, vom observa să accesoriile vor avea prioritate în garderoba noastră. Acum se alege rochia după geantă, și nu viceversa. Nu este de mirare, deoarece designerii de modă crează astfel de genți încât nu pot să te abții să cheltui o avere pe ele.