Am găsit 10 trucuri geniale care rezolvă multe probleme cotidiene și pe care încă nu le știe internetul!

Prin intermediul internetului noi putem afla multe sfaturi utile care ne ajută și ne ușurează grijile cotidiene, făcându-ne viața mai simplă. Dar mai sunt multe astfel de sfaturi care nu au ajuns în largul internetului.

Echipa noastră a pregătit pentru cititorii noștri fideli 10 dintre cele mai geniale trucuri care încă nu au ajuns cunoscute publicului larg!

1. Așezați în litiera pentru pisici o pungă pentru gunoi înainte să o umpleți cu nisip. Astfel vă va fi mult mai simplu să faceți curățenie!

2. Dacă nu aveți plasture la îndemână pentru a vă proteja de bătături, tăiați o bucățică de absorbant și atașați-l de peretele încălțămintei.

3. Pentru a avea parte de o aromă plăcută în camera de baie, picurați puțin ulei esențial de aroma dorită pe suprafața interioară a ruloului de hârtie igienică.

4. Dacă turnați puțin praf de spălat rufe în sacul aspiratorului, atunci în timpul curățeniei veți avea parte de un miros plăcut în loc de mirosul obișnuit de praf.

NB: acest truc nu este recomandat persoanelor alergice și celor ce au probleme pulmonare.

5. Pentru a obține un condiment universal, amestecați sare, piper negru, praf de paprika și curry. Această mirodenie poate fi adăugată în orice bucate!

6. Urmele de adeziv se pot spăla foarte rapid cu ajutorul lichidului demachiant.

7. Așezați în dulap printre haine teste de parfum pentru a avea o garderobă frumos mirositoare.

8. Dacă nu aveți posibilitatea de a face duș, vă puteți curăța pielea cu ajutorul gelului dezinfectant pentru mâini, aplicând apoi deodorant.

9. Presărați puține condimente în chiuvetă și dați drumul la apă fierbinte. În bucătărie se va răspândi o aromă foarte plăcută! Scorțișoara ar fi cea mai bună alegere.

10. Dacă din anumite motive nu aveți apă caldă, porniți un ciclu gol la mașina de spălat la 90 °C. Din furtunul de evacuare va curge apă fierbinte!

Ce alte trucuri mai puțin cunoscute folosiți în gospodărie? Împărtășiți-le tuturor în comentarii!