Nimeni nu va face asta pentru tine: 21 de lucruri pe care trebuie să reușești să le spui fiicei tale

Este cea mai mare fericire să fii mamă. Dar, totodată, este o muncă enormă. Este important să-i explicați copilașului dvs. că această lume nu este atât de simplă și frumoasă, după cum este descrisă în povești. Deși mulți spun că marea parte a educației și a experienței de viață omul o primește în societate, totuși anume dvs. trebuie să fiți cea care va pregăti copilul pentru greutățile vieții mature.

Ne-am obișnuit să educăm fetițele ca pe niște prințese și acest lucru este corect. Dar trebuie să le spuneți și despre faptul că pe parcursul vieții pot apărea diferite greutăți și piedici pe care trebuie să le depășească cu capul sus. Echipa noastră vă recomandă să povestiți fiicei despre aceste 21 de lucruri până va începe viața matură.

Educarea fiicei

1. Dragostea nu înseamnă întotdeauna fericire. Din relațiile eșuate trebuie să înveți o lecție și să conștientizezi greșelile. În nici un caz să nu pierzi credința în dragoste.

2. A fi fericită este un mod de viață. Fericirea nu se concentrează doar pe bani, carieră și bunuri materiale.

3. Fii atentă cu bărbații. Să ții minte că în spatele cuvintelor și gesturilor frumoase se poate ascunde doar interesul propriu de scurtă durată.

4. Important este să te iubești și să te respecți pe tine. Nici un bărbat nu are dreptul să te bată, să te ofenseze. Să ai curajul să rupi relațiile nesănătoase.

5. Învață să-ți asculți intuiția și să nu permiți primului trecător să te mintă. Nu toți oamenii merită încrederea ta.

6. Nu există mulți prieteni. Poți să-i apropii pe cei care vor fi alături de tine la bine și la rău.

7. Nu-ți reține lacrimile. Plâng și femeile puternice și cele slabe. Dă frâu emoțiilor. Sănătatea femeilor depinde direct de starea ei psiho-emoțională.

8. Aspectul exterior al femeii este important, dar nu este principalul. Frumusețea internă emană energie care înfrumusețează orice femeie, chiar dacă tinerețea a trecut.

9. Înainte de a face ceva, gândește-te la consecințe. Să nu trăiești după părerea altora, trebuie să o ai pe a ta proprie.

10. Respectă-i pe ceilalți și dorește-le binele. Acest lucru poate fi făcut doar dacă te accepți și te iubești pe tine însuți.

11. Învață să accepți critica, dar să nu iei totul prea aproape de suflet. Ei pot fi invidioși. Încrederea în forțele proprii este cheia succesului.

12. Oamenii nu sunt întotdeauna sinceri și deseori mint. Învață să deosebești adevărul de minciună.

13. Nu vorbi cu toți despre toate aspectele vieții tale personale. În special, nu vorbi despre greutățile și conflictele din familie. Nu provoca invidie și răutate în plus.

14. Bucură-te de ceea ce ai. Dar nu înceta să obții mai multe.

15. Trebuie să ai un scop în viață. Trebuie să poți să-ți planifici lucrurile și să stabilești prioritățile.

16. Viața omului este doar în mâinile lui. Chiar dacă ai un umăr puternic alături, fii independentă. Nu permite nimănui să-ți controleze viața.

17. Binele trebuie făcut în tăcere. Nu te lăuda.

18. Trebuie să poți să ierți. Nu acumula răutate și supărări, pentru binele tău.

19. În relații există mereu greutăți. Dacă relațiile sunt fără probleme, atunci ele nu mai există demult. Important este să depășiți totul împreună cu partenerul, să discutați situația conflictuală și să mergeți la compromis.

20. Nu scotociți trecutul. Lasă-l să devină istorie. Este important să trăiești acum și aici și să te gândești la viitor.

21. Viața este minunată! Există greutăți, dar după ele mereu există o perioadă luminoasă.

Sunteți de acord cu aceste lucruri pe care trebuie să le spuneți fiicei?