Nicole Kidman a demonstrat întregii lumii că divorțul nu este sfârșitul și, după 40 de ani, viața abia începe

Astăzi toată lumea o cunoaște pe Nicole Kidman ca pe o actriță celebră de la Hollywood. Dar puțini știu că în trecut a stat în umbra celebrului său soț, Tom Cruise.

Deși relația lor părea perfectă, nu a fost chiar așa. Viața lui Nicole a fost destul de dificilă atât în timpul căsătoriei cât și după divorț. Dar acum povestea ei le dă speranță femeilor din întreaga lume.

Iată calea pe care a parcurs-o vedeta pentru a-și găsi în sfârșit fericirea și dragostea.

Actrița, care era pe atunci la începutul carierei sale, l-a întâlnit pe Tom Cruise pe platoul de filmare al filmului „Days of Thunder”, în decembrie 1989. Tânăra avea doar 22 de ani. Între actori a izbucnit o dragoste atât de furtunoasă, încât Cruz a divorțat de soția sa, Mimi Rogers.

După ce s-au căsătorit a urmat, la prima vedere, o perioadă extrem de frumoasă. Tânăra Nicole strălucea pe covorul roșu alături de soțul său.

Actrița a mărturisit că s-a căsătorit din dragoste, cel puțin așa i s-a părut atunci. Acum vorbește cu tristețe despre prima ei căsătorie.

După căsătorie, cuplul a încercat să aibă copii. Cu toate acestea Nicole nu a putut rămâne însărcinată. După mai multe încercări au decis să adopte copii – un băiat și o fată.

Cu toate acestea, relația dintre ei era tot mai încordată. Cruise a cerut divorțul în 2001. După cum sa dovedit mai târziu, Nicole era însărcinată în acel moment. Dorința lui de a divorța a fost un șoc pentru actriță, de aceea copilul acela nu s-a născut niciodată.

Divorțul a fost greu. Actrița a recunoscut în repetate rânduri că situația a fost agravată și de atenția publicului.

Potrivit lui Kidman, abia mai târziu și-a dat seama că alături de Cruz nu se simțea o vedetă cu drepturi depline: „Când am fost la înmânarea Premiului Oscar, părea că sunt acolo doar ca să-l susțin. Datoria mea era să arăt bine pentru a fi văzută, dar nu auzită.”

După divorț Nicole a avut o perioadă grea. În 2006 a recunoscut că încă îl mai iubea pe fostul soț.

La 2 ani de la divorț femeia a încercat să înceapă o nouă relație cu muzicianul Lenny Kravitz și chiar s-au logodit, dar nu s-a ajuns până la mariaj.

Și, deși avea o carieră de succes, actrița se simțea mereu singură.

Nicole l-a cunoscut pe al doilea soț, cântărețul Keith Urban, la un concert în 2005. Atunci ea nu a acordat nicio importanță, dar Keith a fost pur și simplu fascinat de actriță. Între ei a început o relație.

Mai târziu Kidman a recunoscut că a vrut să se căsătorească cu Keith după o lună de relație. S-au căsătorit în 2006.

Într-o perioadă dificilă pentru amândoi, Nicole și Keith s-au susținut reciproc și au creat o relație puternică.

Cuplul a recunoscut că aproape niciodată nu comunică prin mesaje text și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

Nicole și Kit își doreau foarte mult copii, dar nu le reușea. Actrița a rămas însărcinată abia la vârsta de 41 de ani. După 2 ani, cuplul s-a hotărât asupra unui alt copil, dar de data aceasta au apelat la serviciile unei mame surogat.

Actrița se simte foarte bine alături de soțul său și, la 55 de ani ai săi, arată pur și simplu uimitor.