În niciun caz nu arunca la gunoi sutienul tău vechi! Iată ce trebuie să faci ca să petreci toată ziua în pantofi cu toc.

Recent am aflat că de fapt un sutien vechi, întins și murdar, nu trebuie neapărat să fie aruncat la coșul de gunoi. Această piesă vestimentară specific feminină poate fi încă foarte utilă.

Dacă aveți undeva prin dulapuri sutiene vechi și nu aveți altă idee decât să le aruncați, noi avem câteva idei interesante pentru dvs.!

Redacția noastră a găsit câteva idei de transformare a unui sutien vechi în lucruri foarte utile. Mai târziu sau mai devreme orice femeie are nevoie de aceste trucuri!

Ce poți face dintr-un sutien vechi

1. Sutienul fără bretele este un lucru foarte practic, mai ales dacă vrei să îmbraci o rochie cu spatele dezgolit. Mai ales că e atât de ușor de făcut! E suficient să tăiați bretelele sutienului și să-l lipiți de rochie cu un adeziv special pentru stofe.

2. Pentru a realiza următoarea idei veți avea nevoie de foarfece, piuneze, agrafe, ac și ață. Urmând indicațiile din instrucțiunea video de mai jos veți obține un accesoriu superb pentru sezonul cald.

3. Un sutien vechi și plictisitor se poate transforma într-un top foarte elegant și original. Decorați sutienul cu dantele sau alte decorații deosebite.

4. Iar acest truc este un colac salvator pentru femeile care suferă de bătături din cauza încălțămintei incomode. Tăiați pernuțele sutienului la mărime potrivită și așezați-le în pantofi în zona de sub degete. Uitați de durere și savurați comoditatea și confortul!

5. Bretelele unui sutien vechi se pot transforma într-un choker pe care îl puteți decora cu tot felul de floricele, mărgele, paiete etc. după propriul stil și gust.

Priviți ce lucruri superbe se pot face dintr-un sutien inutil! Practic toate se pot realiza în doar câteva minute.

Acesta nu e doar un mijloc perfect pentru a face economie de bani, ci și o ocazie în plus pentru a vă manifesta creativitatea și originalitatea.

Creați cu plăcere!