Negru cu aur: celebra Monica Bellucci, la vârsta de doar 54 de ani, admirată de toți în ținuta sa elegantă – o rochie-palton șic!

La sfârșitul lunii ianuarie, anul 2019, în Paris a avut loc Săptămâna Modei. Una dintre cele mai frumoase femei vedete, fără nici o îndoială, era celebra Monica Bellucci!

Când actrița de doar 54 de ani a apărut la cina de caritate, Diner De La Mode, în sala Pavilion d’Armenonville, toată lumea a rămas încântată de ținuta și aspectul ei.

Actrița italiană a devenit o adevărată vedetă a serii. Frumoasa Monica nici de data aceasta nu și-a schimbat stilul preferat. Monica poza în fața camerelor foto într-o rochie-palton șic, de o lungime maxi și culoare neagră, cu aplicații și accesorii de aur de la Chanel.

Rochia originală perfect i-a subliniat silueta și formele magnifice a frumoasei actrițe italiene. Ținuta sa elegantă, vedeta a completat-o cu un colier de aur și o poșetă din piele naturală, de culoare neagră, de același brand francez. Imaginea a fost finisată de cizmele din piele întoarsă, a vestitului Cristian Louboutin, pe o platformă ascunsă cu tocuri înalte.

Combinația de negru cu aplicații și accesorii de aur, mereu este o idee grozavă. Iar vestita Monica Bellucci, folosindu-se de această combinație clasică, a creat o imagine perfectă și fascinantă! Nu este o coincidență faptul că negrul este culoarea ei preferată!

Monica Bellucci apare foarte rar în rochii atât de elegante, cu aer șic. Ea este convinsă că vestimentația este creată cu scopul de a sublinia frumusețea naturală a oricărei femei și nu de a crea ceva inexistent.

Care ansamblu șic a vedetei vă place cel mai mult? Scrieți-ne părerea dvs în comentarii. Așteptăm cu drag.