Ne îmbătrânesc foarte mult: două greșeli de machiaj care adaugă greutate ochilor

În acest articol vă propunem să analizăm câteva greșeli frecvente de machiaj pe care le comit femeile mature.

Din fericire aceste greșeli se pot corecta foarte ușor.

Iată ce tip de machiaj ar trebui să evitați pentru a avea un aspect mai proaspăt și să păreți mai tinere.

Greșeala numărul 1: întunecați în loc să iluminați. 

Prima greșeală pe care o observăm destul de des este colțul interior întunecat al ochiului. Această tehnică se numește Halo Eye și se folosește atunci când ochii sunt îndepărtați unul de altul. În restul cazurilor această tehnică nu face decât să înrăutățească lucrurile.

Pentru a obține un machiaj reușit, vă recomandăm să iluminați zona din apropierea canalului lacrimal al ochiului, deoarece are efect de întinerire. Puteți aplica farduri deschise la culoare sau un iluminator.

Întunecarea acestei zone face ochii mici, înguști și grei.

Greșeala numărul 2 – săgețile.

În primul rând săgețile trebuie desenate cât mai atent posibil.

O săgeată care începe de la începutul ochiului (în apropierea canalului lacrimal) și traversează întreaga pleoapă, taie ochiul și îl face și mai greoi. Aceasta este poate cea mai frecventă greșeală.

Pentru a obține un machiaj reușit vă recomandă să desenați doar vârful săgeții, până la începutul primului pigment de culoare al irisului.

Observați cât de mult s-a schimbat fața modelului nostru când a aplicat săgeți groase pe toată pleoapa. Aspectul ei pare greoi și îmbătrânit. Cu săgețile potrivite are un aspect mult mai proaspăt și tineresc.

Sperăm că aceste recomandări vă vor fi de ajutor și veți obține un machiaj impecabil!