Ne-am amintit cum arătau în tinerețe 19 bărbați celebri, cu un aspect non-standard! 

Nu este ușor să urci în ”vârful dealului” de la Hollywood ca să devii o persoană populară și vestită pe tot globul pământesc. Cu toate acestea, calea către Olimpul cinematografic este deschisă pentru toți și nu este deloc necesar ca persoana ce-și dorește succes și faimă să aibă un chip ce corespunde standardelor de frumusețe. Ci dimpotrivă: actorii cu o înfățișare non-standard și carismă, au tendința să ne impresioneze și rămân în memoria și inimele noastre pentru totdeauna. Noi ne-am amintit cum au arătat în tinerețe faimoșii și extraordinari actori cu aspect non-stndard. Vă veți aminti de aspectul acestora chiar la început de carieră, când au pornit să cucerească publicul și când ne-am îndrăgostit de ei.

Puțin probabil ca cineva va îndrăzni să-i numească pe actori urâți, cu un aspect straniu și fără haz, drept vorbind, forța acestor faimoși bărbați nu este deloc în frumusețe. Știu să se transforme în cele mai neobișnuite și interesante personaje și să joace atât de grozav încât noi, spectatorii, vedem actori talentați cu literă mare. În ceea ce privește aspectul lor, acești actori nu sunt deloc complexați de aspectul său neobișnuit, mai mult ca atât, le plac femeilor și spectatorilor așa cum sunt.

Nu este la putere doar frumusețea, ci și mix-ul plăcut în aspectul non-standard și magia ce o crează actorii. Drag cititor, vă prezentăm o selecție de bărbați actori, a căror aspect nu corespunde standardelor Hollywood-ului, dar oricum, au devenit populari și iubiți de spectatori.

1. Benedict Cumberbatch

2. Vincent Cassel

3. Alan Rickman

4. Woody Harrelson

5. Jack Nicholson

6. Joaquin Phoenix

7. Hugo Weaving

8. Danny DeVito

9. Quentin Tarantino

10. Willem Dafoe

11. Anthony Hopkins

12. Laurence Fishburne

13. Brian Cranston

14. Steve Buscemi

15. Garou

16. Javier Bardem

17. Ciaran Hinds

18. Mark Anthony

19. Mads Mikkelsen

Ce părere aveți despre aspectul actorilor preferați? Cine credeți că s-a schimbat cel mai mult de-a lungul timpului?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.