Nati Abascal, în vârstă de 74 de ani: o privire în garderoba fostului model.

Nati Abascal este o femeie superbă, care se pare că a găsit elixirul tinereții. Are 74 de ani și arată excepțional. Se pare că fostul model a făcut pact cu diavolul, și mulți se întreabă care este secretul tinereții ei.

Cu un farmec incredibil, eleganță și grație, ea trezește admirația celor din jur.

A fost muza multor artiști.

Această femeie extraordinară a fost sursa de inspirație pentru multe personalități celebre.

A fost pictată de însuși Salvador Dali, fotografiată de Richard Avedon, a jucat în filmul lui Woody Allen. Soțul ei a fost de viță nobilă, cu el are 2 fii minunați. Povestea de dragoste a cuplului este neobișnuită, ducele s-a îndrăgostit de o femeie frumoasă când aceasta era o adolescentă în vârstă de douăsprezece ani.

Pe lângă frumusețea răpitoare, Nati Abascal își păstrează tinerețea în ciuda vârstei din buletin și fascinează cu un stilul rafinat și elegant. Muza celebrei case de modă Valentino, fostul model, știe să aleagă ținutele perfecte pentru o plimbare și cele pentru un eveniment monden.

La o plimbare o poți zări purtând blugi sau pantaloni confortabili. Completează ținutele sale un sacou cu talie accentuată, o cămașa sau un blazer.

 

Frumoasa model știe că accesoriile bine alese şi asortate mereu conferă eleganţă ţinutei. Eşarfele sunt nelipsite din garderoba ei. Știe cum să aleagă o eșarfă pentru orice look. Îi iubește eșarfele cu diverse imprimeuri de animale. Geanta sau mănușile completează perfect ținuta.

Nati Abascal alege mereu accesoriile potrivite pentru a completa ținutele sale. Ochelarii, cerceii, poșete și pantofii sunt accesoriile bine alese şi asortate care îi definesc stilul.

Este adepta stilului clasic optând pentru o ținută în alb și negru, dar modelul reușește să o scoată în evidență adăugând elemente, cum ar fi accesorii cu imprimeuri. Astfel stilul sobru și clasic va atrage toate privirile.

 

Costumul în nuanță de albastru marin conferă prospețime și inspiră.

Fiecare femeie trebuie să fie înzestrată cu un excepțional simț al stilului, eleganță și grație. Nati Abascal este femeia rafinată care inspiră.

Dragi femei, iubiți-vă și nu uitați că vârsta este doar o cifră!