Mov ciocolatiu, ochi de tigru și alte 5 tehnici noi de vopsire a părului

Părul bufant și coafurile Empire țin de istoria secolului trecut. Ultimele tendințe mizează pe strălucire și reflexe de culori care avantajează aspectul fizic.

Hairstyliștii oferă părului volum și strălucire cu ajutorul subtonurilor. Unele tehnici de colorare necesită simultan până la 10 nuanțe, care folosite la un loc fac părul să pară natural și uimitor de bine îngrijit.

Iată deci top 7 idei trendy de colorare a părului de orice tip și lungime.

Rază de soare

Tehnica splashlight oferă tuturor femeilor posibilitatea de a se simți o celebritate. Scopul colorării este ca, folosind o nuanță mai deschisă să obții un efect de strălucire creat de razele solare sau de lumina reflectoarelor.

Versiunea cea mai stylish a acestei tehnici presupune baza naturală de nuanță de castan, ciocolată sau alună + luciul de pai sau de rază de soare.

Roșcatul este în trend

Roșcatelor, bucurați-vă! Nuanța voastră se regăsește în topul tendințelor 2018-2019. Este actuală întreaga paletă de roșcat. Acest design se potrivește persoanelor cu pielea deschisă la culoare.

Principala regulă a acestor nuanțe: cu cât ochii sunt mai închiși la culoare, cu atât nuanța părului este mai intensă. Focoasele cu ochii verzi trebuie să aleagă o nuanță arămie. Ochii albaștri și gri trebuie accentuați cu șuvițe de păr roșu aprins sau de coniac.

Doamnele trecute de 40 de ani trebuie să țină cont de faptul că părul roșcat accentuează pigmentarea și ridurile.

Bronde cu efect 3D

Metoda brondeului este incredibil de populară datorită versatilității și rezistenței sale.

Această tehnică constă în aplicarea a trei culori apropiate pentru crearea unui efect de volum.
Calitatea unei astfel de colorări depinde de profesionalismul hairstylistului. Nu se recomandă să încercați această tenică acasă deoarece s-ar putea să obțineți un efect de balayage nefinisat.

De bronde se vor bucura chiar și posesoarele părului subțire. Obiectivul principal al tehnicii este să dea senzația de volum și aspect îngrijit.

Șaten cu nuanțe de ciocolată, castan sau lichior de cafea

Întreaga paletă de nuanțe de șaten s-a regăsit în prezentările de modă primăvară-vară 2018-2019

Dacă natura v-a înzestrat cu păr de un castaniu intens, nu ezitați să vi-l expuneți în văzul tuturor în culoarea sa naturală. Important este ca părul să arate strălucitor și sănătos.

Combinația de subtonuri de cafea-castan este posibilă în orice tehnică. Experimentați cu ombreul, balayage-ul sau bronde-ul în această paletă.

Tonurile de șaten intens vor face ca aspectul luminos al feței să devină mai expresiv, iar trăsăturile grosolane ale feței să devină mai rafinate.

Blond căpșună

Îmbogățiți blondul monoton cu șuvițe în nuanțe de căpșună.

Pe părul decolorat șuvițele rose arată sfidător. Nuanțele de căpșună completează mult mai armonios culoarea predominantă a părului care poate fi aurie, castanie sau asemănătoare bobului de grâu.

Mov ciocolatiu

Сhocolate mauve este o nuanță extrem de trendy.

Cea mai în vogă variantă se consideră a fi balayage-ul realizat printr-un amestec de șaten ciocolată și câteva nuanțe de subtonuri de mov.

O astfel de soluție cromatică conferă părului un incredibil joc de culori, volum și aspect îngrijit. Nuanța de păr mov ciocolatiu arată extrem de expresiv în combinație cu un machiaj nude.

Ochi de tigru

Tehnica Ochiului de Tigru constă în combinația de nuanțe ale pietrei de la care a fost împrumutată denumirea, adică nuanțe distincte de auriu, chihlimbar și maro închis. Această tendință este potrivită pentru brunete. Ea se poate realiza pe un păr ciocolatiu sau șaten prin adăugarea subtonurilor de caramel sau coniac.

Blondelor stiliștii le recomandă să facă la fel, doar că pe un păr de culoarea ciocolatei cu lapte și includerea nuanțelor aurii sau de chihlimbar.

Această nuanță completează în mod elegant atât ținuta femeilor cu păr drept, cât și a celor cu păr ondulat, indiferent de lungimea și densitatea părului.

Odată cu apariția unor noi tehnici de colorare a părului, stiliștii ne recomandă să renunțăm la colorarea părului într-o singură nuanță. Diversificați nuanța favorită cu ajutorul subtonurilor și a efectelor speciale care vă vor avantaja și vor aduce un plus de valoare aspectului dvs.