Motivele principale pentru care bărbații își pierd interesul și pleacă

Probabil fiecare a trecut prin asemenea situație: bărbatul vă curtează, își manifestă interesul, vă întâlniți o perioadă, apoi brusc pleacă. Simplu. În stil englez. De ce se întâmplă asta? Iată trei cele mai răspândite motive spuse chiar de bărbați.

1. Aveți prea multe așteptări

Femeile sunt predispuse să se gândească prea mult la faptul ce va ieși din această relație, iar nu să trăiască cu ea aici și acum. Veți ajunge la căsătorie? Veți avea copii? Inconștient îl predispuneți  să aleagă între căsătorie sau frângere de inimă. De a treia variantă nu este nevoie. Chiar dacă nu vă expuneți gândurile, bărbatul simte aceste vibrații negative.

Așteptările duc la dezamăgiri. Dacă vă predispuneți la ceea ce trebuie să se întâmple pentru a fi fericită, atunci puteți să nu fiți niciodată fericită.

Trăiți clipa. Savurați relația dvs., nu vă gândiți „cum trebuie să fie”.

2. Nu sunteți compatibili

Poate sunteți perfecți în pat, însă ca persoane sunteți total diferiți. Compatibilitatea este atunci când vă iubiți așa cum sunteți. Atunci când nu trebuie să vă gândiți cum să vă comportați pentru a vă plăcea reciproc.

3. El s-a plictisit

Deși, în principal, poate fi problema lui, femeia nu trebuie să înceteze să fie aranjată și să depună eforturi. Dacă ea l-a „obținut”, nu înseamnă că el va fi mereu cu ea, că poate să se relaxeze și să nu se străduie să mențină relația.

Amintiți-vă cum vă comportați atunci când abia ați început să vă întâlniți. Acum comparați cu ceea ce sunteți acum.

Fiți activă, interesantă, fericită, pozitivă – iată ce menține interesul bărbaților față de femei.