Monica Bellucci la cei 54 de ani – 10 fotografii ce demonstrează că ea îmbătrânește ca Benjamin Button!

Monica Bellucci a împlinit 54 de ani. Ziua de naștere a actriței a coincis cu aniversarea revistei italiene „Grazia” , iar frumoasa italiancă a apărut pe paginile acesteia.

Privind aceste fotografii ajungem la concluzia că, la 54 de ani, această femeie nu numai că și-a păstrat frumusețea naturală, dar și din gândurile ei desprindem o înțelepciune remarcabilă.

„Când eram foarte tânără, am vrut să demonstrez tuturor că am și creier. Acum nu-mi pasă.”

Monica Bellucci și-a început cariera în calitate de model la vârsta de 13 ani pentru a-și putea plăti studiile la Facultatea de Drept de la Universitatea din Perugia. În 1987, fata a fost invitată la una dintre cele mai faimoase agenții de modă − Elite, imediat a fost observată și aleasă pentru spectacolele lor de către consolele de modă Dolce&Gabbana.

Pentru o perioadă îndelungată ea a fost muza lor, dar Monica a vrut să își încerce norocul și într-un film. Și câțiva ani mai târziu, după terminarea cursurilor de actorie, spectatorii au putut să o admire în filmul „Dracula”.

Mai târziu, Monica Belluci a jucat într-un număr mare de filme și este convinsă că a obținut succes datorită carierei sale de modeling.

„Corpul meu este un instrument de lucru și îl pot folosi ca subiect pentru a-mi juca mai bine rolul.”

„Sunt o femeie înțeleaptă, dar nu în chestiuni legate de căsătorie. Sincer, nu am încercat niciodată să construiesc sau să salvez ceva.”

Actrița, nu a depășit ușor divorțul de Vincent Cassel după o căsătorie de 14 ani. Și, deși vedetele s-au despărțit pe cale pașnică, de comun acord, și au rămas prieteni, în primele luni, nici Monica, nici Vincent nu vorbeau despre motivele divorțului.

„Uneori poți întâlni un ticălos infernal, din cauza căruia îți pierzi capul. Demonii omului sunt la fel de atrăgători ca și virtutea.”

Cauza divorțului nu au fost doar călătoriile constante, soții au devenit străini de ceva timp. Presa susține, de asemenea, că atitudinea lui Vincent pentru „relații libere” a fost și acesta un motiv care a dus la despărțire. Monica și-a dat seama că a fost înșelată, după cum a și declarat deschis presei. Actrița a înțeles că este în zadar să spere ca soțul să îi fie fidel. „Putem fi cu cineva de mult timp și brusc înțelegem că nu mai putem continua, așa că ar trebui ca fiecare să meargă pe cont propriu.”

Acum, Monica Belluci, este atrasă de bărbați cu riduri, deoarece astfel de „amprente” sunt capabile să își deschidă sufletul.

„Femeile frumoase sunt făcute pentru băieți care nu au imaginație.”

Monica susține că nu a apelat niciodată la bisturiu pentru a-și face o intervenție chirurgicală plastică și nici nu deține secrete de frumusețe. Dar totuși am reușit să aflăm de la frumoasa italiancă câteva sfaturi pentru îngrijirea personală.

Îngrijirea părului

Monica Bellucci crede că trebuie să vă spălați părul nu mai mult de două ori pe săptămână, pentru a nu-l deteriora.

Într-un interviu, ea a declarant că și-a diluat șamponul cu apă minerală pentru a reduce concentrația de substanțe chimice. Cea mai bună mască pentru actriță este uleiul de măsline, acesta hidratează și conferă strălucire și vitalitate părului.

„Frumusețea este o mare șansă, nu poți decât să mulțumești pentru ea, dare a e trecătoare, trebuie doar să aștepți. Cineva a spus ca aceasta durează doar trei minute, iar tu trebuie să reușești să menții privirea asupra ta.”

Îngrijirea tenului

Timp de mulți ani, Monica își începe fiecare dimineață cu un duș de contrast. După aceasta procedură, care este foarte important în rutina ei, Bellucci folosește mai multe produse de îngrijire a pielii. Actrița iubește cremele hidratante si serurile.

”Ești frumoasă când te consideri frumoasă. Nu contează ce cred alții.”

Dieta

Atunci când actrița se pregătește a juca rolul unei femei mai slabe, Belluci mănâncă carne, pește, legume în porții mici, dar des, așa că pierde corectă din greutate.

„Nu voi fi niciodată slabă. Prin natura mea sunt destul de leneșă. Îmi place să mănânc. Eu cea reală – sunt așa. Și nu intenționez să devin ireală.”Sport

Bellucci admite că este prea leneșă pentru a face sport. Când programul îi permite, preferă înotul sau yoga.

“În loc să merg la sala de gimnastică, port negru − este mult mai practic și mai plăcut”.

Care este elixirul tinereții? Actrița crede că secretul constă în abilitatea de a se bucura de viață în fiecare zi și chiar să își permită „niște bucurie pământești”− paste, un pahar de vin și o țigară.

Experiența de viață și fericirea maternă (Monica are două fete de la Vincent Cassel – Diva de 14 ani și Leonie de 8 ani), au ajutat-o pe vedeta de 54 de ani să-și găsească armonie în viață.

„Sunt o persoană fericită, am primit multă dragoste și putem, de asemenea, să o împărtășim cu oameni importanți pentru noi.”

Monica spune că a devenit „mai frumoasă odată cu vârsta”.

Suntem de acord cu ea!