Moduri elegante și frumoase de a purta eșarfa la gât

Cu ajutorul eșarfei vă puteți transforma radical stilul, făcându-l mai feminin și mai liber.

Având câteva eșarfe în garderobă, vă veți putea crea o mulțime de look-uri, având la bază diferite culori și stofe, iar stilul Dumneavoastră va deveni unic și irepetabil.

1. „Șal”.

Metoda este potrivită pentru paltoanele cu guler în V. Puteți lua o eșarfă cu lungimea de 150 cm și lățimea de 60 cm sau o eșarfă subțire pătrată, cu lățimea de cel puțin 150 cm. Dacă alegeți a doua opțiune, împăturiți mai întâi eșarfa în jumătate, astfel încât să se formeze un dreptunghi, apoi aruncați-o peste umeri și faceți un nod în față. Apropiați-o de gât și întoarceți-i marginile sub gulerul paltonului. Nodul poate fi mutat pe umăr.

2. „Cascadă”.

Pentru aceasta veți avea nevoie de o eșarfă cu o lungime de 190 cm și o lățime de 70 cm (cu cât este mai lată, cu atât mai multe pliuri veți obține). Înainte de a o pune la gât faceți câteva pliuri, și după aceea aranjați-o la gât astfel încât să aveți un capăt mai lung, de cel puțin 30 cm lungime. Înfășurați partea lungă în jurul gâtului și fixați-o la spate între pliurile care s-au format.

3. Boho-chic.

Cel mai bine este să folosiți o eșarfă subțire cu lățimea de 60 cm și lungimea de 2 m (cu cât este mai lungă, cu atât va arăta mai bine). Puneți mai întâi eșarfa pe cap, apoi aduceți capetele în față, răsuciți-le și apoi în spate și la final fixați-le în față. Acum coborâți eșarfa de pe cap pe umeri, răsuciți-o și fixați-o.

4. „Fluture”.

Acest mod de a lega arată cu adevarat stilat atunci când dimensiunea eșarfei este de 220 cm pe 80 cm. Pliați eșarfă cu degetele, îndoiți-o în jumătate, înfășurați-o în jurul gâtului și fixați capetele în lațul format. Găsiți capetele exterioare de pe fiecare parte a eșarfei și apoi aruncați-le pe umeri. Le puteți lega la spate.

4. „Draperie”.

Veți avea nevoie de o eșarfă mare pătată. Găsiți centrul acesteia și legați-o cu un elastic: lăsați o „codiță” de 5-7 cm. Întoarceți eșarfa pe partea din față și îndoiți-o pe diagonală. Puneți „draperia” în față, duceți capetele la spate și apoi în față. Capetele pot fi legate într-un nod sub „draperie” sau se pot ascunde sub ea.

6. „Nod invizibil”.

Dimensiunea perfectă a eșarfei este de 220 cm pe 80 cm. Înfășurați eșarfa în jurul gâtului, astfel încât capetele să fie de aceeași lungime și să rămână în față. Legați-le cum se leagă cravata, apoi acoperiți nodul de sus cu lațul format și aranjați eșarfa

7. „Artistul boem”.

Puteți utiliza pentru acesta un fular tricotat sau o eșarfă (lungimea optimă va fi de 190 cm, iar lățimea de 40 cm). Aranjați eșarfa în jurul gâtului, astfel încât capetele să fie de aceeași lungime și să rămână în față. Introduceți un capăt prin lațul format, dar nu-l trageți complet. Treceți apoi celălalt capăt prin lațul nou.

8. Stilul cowboy.

Veți avea nevoie de o eșarfă pătrată cu o lungimea de 90 cm. Puneți-o în jurul gâtului astfel încât triunghiul să fie în față. Aduceți capetele în față și fixați-le peste triunghiul format. Legați-le într-un nod.

9. Chic modern.

O eșarfă subțire va arăta minunat cu o rochie elegantă. Lungimea optimă este de 150-190 cm, lățimea este de 40-60 cm. Înfășurați eșarfa în jurul gâtului, astfel încât capetele să fie de aceeași lungime și să rămână în față. Introduceți un capăt prin lațul format apoi faceți același lucru cu celălalt capăt. Dacă doriți, puteți face aceeași mișcare din nou sau puteți ascunde complet capetele.

10. „Infinit”.

Veți avea nevoie de o eșarfă subțire (pătrată, cu latură de 1 m) sau îngustă (cu lungimea de 1 m și lățimea de până la 30 cm). Dacă alegeți prima opțiune, mai întâi împăturiți eșarfa pe diagonală, aranjați-o în jurul gâtului și legați-i capetele într-un nod mic. Țineți batista de nod și răsuciți-o o dată. Cu cât este mai îngustă și mai lungă eșarfa, cu atât rezultatul va fi mai bun.

11. Colier.

Puteți lua o eșarfă de mătase cu o lungime de 70 cm (poate fi pătrată sau dreptunghiulară) și răsuciți-o ca în imaginea anterioară. Puneți apoi eșarfa în jurul gâtului și introduceți capetele în lațul format.

12. Nod elegant.

Pentru aceasta veți avea nevoie de o eșarfă de mătase frumoasă. Îndoiți-o pe diagonală și înfășurați-o ascunzând colțul. Înfășurați eșarfa în jurul gâtului și faceți un nod la nivelul pieptului.