Modelul „coadă de păun” – va cuceri pe oricine. Nu m-aș fi gândit niciodată că această minunăție o pot realiza cu croșeta!

Croșetatul nu este doar o activitate creativă care presupune multă îndemânare, dar este și un mod de relaxare și detașare de grijile cotidiene și totodată vă puteți manifesta abilitățile creative! Desenele croșetate sunt o adevărată operă de artă!

Astăzi vă vom învăța cum să creați un model frumos precum este „coada de păun”. O să obțineți o lucrare extraordinară și neobișnuită!

Puteți realiza o astfel de pătură croșetată din fire de nuanță aprinsă după model coadă de păun. Acest model aduce aminte de simbolul ochiului albastru oriental, care alungă deochiul și ghinionul.

1. 

Din fire groase puteți crea huse și pături practice pentru fotolii și canapele. Oaspeții care vor păși pragul casei dvs, vor fi impresionați de aceste lucrări extraordinare!

2. 3.

4. 

5. 
Totodată puteți crea bijuterii handmade unice − broșe, cercei și chiar un colier! Vă prezentăm un model de cercei, care vă va scoate ținuta în evidență. Nuanțele intense ale firelor, vor atrage atenția celor din jur.

6. 
7. 

8. 

9. 

10. 

Aceste imagini vă ușurează munca. Nu veți fi nevoite să căutați pașii de realizare a modelului coadă de păun. Toate detaliile de care aveți nevoie le găsiți în articolul nostru. Vă prezentăm modele, scheme de realizare, precum și o varietate de idei pentru a realiza lucrări croșetate după modelul coada de păun, pasărea paradisului. Nu ezitați să creați astfel de capodopere multicolore!

Creativitatea nu are limite, suntem siguri de asta! Vă îndemnăm să o exprimați creând astfel de minunății și să împărtășiți cu noi rezultatele dvs! Fiți gata să experimentați!

Distribuiți acest articol și prietenelor dvs!