Modele simple de bluzițe frumoase pentru sezonul cald!

Sunteți curioase să aflați care sunt cele 5 moduri simple de a ascunde imperfecțiunile siluetei dvs cu ajutorul hainelor? Chiar dacă aveți câteva kilograme în plus de care nu mai scapi sub nici o formă, nu înseamnă că nu trebuie sa aveți grijă de aspectul dvs și de modul în care vă îmbrăcați. Echipa noastră a selectat câteva modele de haine, care vă vor avantaja și vor ascunde imperfecțiunile sau kilogramele care vă deranjează. După părerea noastră, bluzele nu au cum să lipsească din garderoba unei femei. Unde mai pui, aceste modele sunt însoțite și de tipare simple, care vă permit să le coaseți de sine stătător.

1. Bluze cu printuri florale

Motivele florale și cele botanice sunt de nelipsit din garderoba dvs în acest an. Bluzele cu printuri florale sunt esențiale în ținutele dvs de primăvară.

2. Bluzițe cu umerii goi

Bluzele cu umerii goi sunt unele dintre cele mai puternice trenduri în acest an. Vă oferă un aer romantic și relaxant, dar în același timp vă ajută să atrageți atenția asupra chipului dvs. Astfel de piese vestimentare sunt potrivite pentru anul acesta.

3. Bluza cu aspect deosebit

Bluza poate fi cu decolteu în formă de V sau stil bărcuță, fără mâneci sau cu imprimeuri, însă neapărat trebuie să aibă un aspect deosebit. Este o piesă permisivă și lejeră, așa că este bine să aveți cât mai multe modele în garderoba dvs.

4. Bluzițe asimetrice

Modelele de bluze asimetrice sunt un alt trend al acestui sezon, pe care merită să-l încercați. De obicei cu un singur umăr gol, acestea vă vor ajuta să creați o ținută modernă și interesantă.

5. Bluziță rafinată și florală din dantelă

Dantela este cunoscută ca un material superb și fin, așa că trebuie neapărat să aveți și o astfel de bluză în garderoba dvs. Va fi salvarea dvs pentru diverse momente, mai ales când nu prea vă înțelegeți cu rochiile. Îmbrăcați o bluză dantelată cu blugii preferați și într-o clipă veți arăta grozav.

Coaseți bluze superbe pentru sine sau familia și prietenele dvs în această vară. Vă urăm spor la muncă!