Modele originale și moderne de manichiură pentru seara de Revelion

Iarna este anotimpul schimbărilor, iar Crăciunul și Revelionul sunt cele mai importante sărbători de la sfârșit de an.

Revelionul simbolizează sfârșitul unui an și începutul altuia, care sperăm, de fiecare dată, să fie mai bun și mai frumos decât precedentul.

Pentru această petrecere dintre ani, ne pregătim ținutele din timp și ne alegem cu grijă accesoriile, care să se potrivească perfect. Nu uităm nici de machiaj sau de coafură, dar manichiura este unul dintre cele mai importante elemente ale ținutei de petrecere, așa că va trebui să analizăm cu atenție care sunt modelele pe care să le purtam anul acesta.

Tendința noului sezon în sfera industriei de frumusețe pentru îngrijirea unghiilor constă, evident, dintr-un design al unghiilor cu tematică de iarnă.

Gama cromatică a ojelor este una foarte bogată, cu toate acestea nuanțele de albastru, gri, roșu și verde sunt considerate a fi predominante. Acestea pot fi combinate după propria dvs dorință.

Modelele de unghii pentru seara dintre ani sunt, de obicei, foarte originale și interesante. Pentru ca evenimentul să fie unul cu totul și cu totul deosebit, trebuie să ne „îmbrăcăm” și unghiile noastre în „haine” festive. Cuvintele „glam” și „sofisticat” sunt cele care descriu cel mai bine modul în care ar trebui să vă decorați unghiile cu aceasta ocazie.

Inspirați-vă din cele mai frumoase modele de unghii pentru Revelion!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

Manichiura cu tematică de iarnă arată foarte chic în acest sezon. Surprindeți-i pe cei dragi cu o manichiură originală!

Care model de unghii v-a plăcut cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii!