Modele frumoase și stilate de manichiură în nuanțe suculente

Modelele de unghii delicate sunt perfecte pentru un aspect feminin și romantic. Aceste idei de nail art sunt fascinante.

Tehnica gradient combinate cu nuanțe saturate de bordo și fructe de pădure sunt o alegere perfectă pentru acest sezon. O astfel de manichiură este elegantă și stilată. Puteți adăuga puțină strălucire sau alte elemente sau puteți lăsa ca ombre să fie unicul accent. O manichiură chic, perfectă pentru orice ocazie.

1.

2.

3.

Nuanțele delicate se combină perfect cu cele suculente. Puteți adăuga și unele detalii strălucitoare: sclipici de diferite dimensiuni, ornamente ajurate, strasuri sau folie, toate aceste elemente completează unghiile.

4.

5.

6.

7.

Strălucirea este tendința acestui sezon. Datorită decorului strălucitor orice acoperire pare mai expresivă. Puteți adăuga foarte puțin luciu, deoarece este important să nu exagerați. Este suficient să evidențiați una sau două unghii cu niște accente originale.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Manichiura french clasică și cea în formă de lună arată minunat în nuanțe suculente de cireș, marsala sau burgund. Acest tandem arată nespus de elegant atât într-un stil laconic, cât și cu diferite elemente decorative.

14.

15.

16.

Și ornamentele sunt ideale pentru paleta bogată de bordo și fructe de pădure. Puteți alege modele abstracte, forme geometrice sau linii, care arată armonios.

17.

18.

Nuanțele uimitoare de bordo și fructe de pădure vă permit să creați niște compoziții suculente și rafinate. Sunt potrivite pentru persoanele elegante, dar cărora le place să fie centrul atenției. Aceste nuanțe sunt moderne și frumoase și se combină practic cu orice tip de decor.

Care dintre aceste modele v-a plăcut și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!