Modele elegante de pulovere, ce sunt alese de celebrele fashioniste!

Sezonul de iarnă fără pulovere nu poate fi imaginat – acest articol vestimentar ai garderobei femeilor este potrivit pentru imagini stilistice absolut diferite. Deci, ce modele de pulovere aleg femeile celebre care urmează moda pentru ele înșiși, vă vom spune în acest articol.

Pentru ținutele festive și feminine, puloverele decorate cu funde voluminoase elegante sunt perfecte. Compoziție de calitate a vestimentației + mărime ușor oversize + nuanță de bază – acestea sunt principalele criterii la care trebuie să corespundă un pulover elegant.

1.

Un pulover de tip parte peste parte cu imprimeu auriu ”buline” este un alt model de articol vestimentar de succes, care va fi util fiecărei fashioniste moderne în această iarnă. Un V-decolteu puțin mai adânc vă va demonstra gâtul grațios și atractiv.

2.

Puloverele strălucitoare cu umerii bufanți și o croială rotundă la gât reprezintă un model de pulover, datorită căruia oricare dintre ținutele dvs va străluci cu culori noi.

3.

Următorul stil de pulover, cu modele voluminoase, reprezintă, de asemenea, o tendință actuală și un element foarte elegant. Femeile de toate vârstele îl aleg în acest sezon.

4.

5.

6.

Puloverele de tip oversize cu modele ”cosițe” tricotate mari și cu un guler înalt, în această iarnă pot fi combinate cu curele largi. Acest accesoriu vă va sublinia silueta atractivă și feminină.

7.

Pentru a crea o ținută casual actuală, stiliștii recomandă alegerea unor pulovere de tip oversize, cu ”inscripții” mari.

8.

Minimalismul, de asemenea, mai este în tendință, modelele tricotate de pulovere simple, cu mâneci elegante voluminoase, precum și un guler înalt sau rotund, sunt un articol de bază perfect, care se vor potrivi favorabil și la sărbători și de zi cu zi în look-urile de iarnă.

9.

10.

11.

Puloverele de culoare pudră, cu manșete înalte și elemente voluminoase, sunt un alt model de tricot, adesea văzut în aspectul frumoaselor fashioniste moderne.

12.

Puloverele de nuanțe deschise ajurate sau puloverele minimaliste cu V-decolteu sunt acel articol practic, care nu numai că vă ține cald în sezonul rece, ci și vă ajută să obțineți un outfit de iarnă modern și foarte feminin.

13.

14.

Puloverele voluminoase de culori intense, precum și modelele color block, completează lista celor mai populare pulovere printre fashionistele de toate vârstele. Puloverele alungite de tip oversize, ușor pot fi combinate cu fuste maxi sau purtate ca o tunică cu colanți denși.

15.

16.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!