Modele de unghii, actuale în 2020.

Manichiura elegantă și mâinile bine îngrijite sunt importante pentru femeia modernă. Atunci când o femeie se simte frumoasă, are mai multă încredere în ea şi emană o energie specială.

Anul 2020 aduce noi tendințe în materie de manichiură. Modelele pentru 2020 oferă o multitudine de opțiuni interesante pentru designul de manichiură.

Iată câteva modele de unghii care vă vor inspir!

Tendințele în materie de Nail Art

Sunt la modă unghiile de lungime confortabilă cu un desen elegant, feminin. Mai mult decât atât, manichiura scurtă este foarte practică, potrivită atât în viața de zi cu zi, cât și pentru evenimente special, o poți asorta cu orice ținută.

1.

2.

3.

Aplicațiile sclipitoare, pietrele fabuloase vor atrage toate privirile.

4.

5.

6.

7. Accentele delicate sunt populare în acest sezon.

8.

9. Sclipiciul conferă eleganță și feminitate.

10.

11.

12. Unghiile cu modele geometrice sunt în trend în 2020.

13.

14.

15. Manichiura clasică și minimalistă este mereu la modă fiind un simbol de delicatețe, rafinament care se potrivește cu orice ocazie.

16. Accentele delicate sunt populare în acest sezon.

17. Dacă doriți să accentuați o manichiură naturală fără desen, cea mai bună modalitate este să utilizați o cantitate mică de glitter aplicată la baza unghiei.

18.

19. Sclipiciul conferă eleganță și feminitate.

20.

21. Femeile îndrăznețe şi nonconformiste pot opta pentru nuanțe de negru, această culoare se combină cu oricare altă nuanță și completează orice ținută.

22.

23.

24. Manichiura franțuzească nu se va demoda niciodată. Modelul clasic, elegant și simplu, va pune în valoare orice ținută.

25.

26.

27. Manichiura elegantă, deseori, pune accent pe rafinament, simplitate.

28. Manichiură în nuanțe mate este foarte populară în 2020.

29. Nu vă fie frică să experimentați, puteți adăuga mereu culori și ornamente, dar nu uitați de regula clasică: manichiura trebuie să surprindă prin simplitate și naturalețe.

30. La modă este manichiura care include desene originale de frunze, crenguțe.

Distribuiți acest articol și prietenelor dvs!