Modele de tunsori foarte scurte: pentru un stil original!

Părul foarte scurt este din nou la modă, iar tunsorile anului 2020 sunt foarte variate și originale.

Fiecare femeie își dorește să aibă un par cât mai frumos și o tunsoare la modă care să o avantajeze și să-i scoată în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Pentru a arăta impecabil este foarte important, înainte de a ne alege tunsoarea, să ținem cont de sfaturile specialiștilor și de recomandările lor pentru noul sezon.

Deși decizia de a ne alege o tunsoare foarte scurtă nu este una ușoară, este una foarte bună deoarece, pe lângă faptul că tunsorile scurte sunt îndrăznețe, ne ajută să obținem un look și mai feminin.

Puteți opta la orice vârstă pentru o tunsoare scurtă, important e să alegeți una care vi se potrivește și care vă va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Există foarte multe modele de tunsori scurte, rămâne să alegeți ce vă este pe plac.

Tunsorile scurte au mai multe avantaje: sunt foarte practice deoarece se aranjează destul de simplu și încadrează fața, scoțându-i în evidență trăsăturile frumoase.

Unele persoane sunt de părerea că aceste tunsori nu sunt recomandate persoanelor cu părul creț sau ondulat, dar nu este chiar așa. Adoptând o tunsoare scurtă, părul va deveni mai ascultător și se va aranja mult mai bine și, pe lângă aceasta, nu necesită o îngrijire specială. Va trebui doar să-l uscați, să-l aranjați puțin cu degetele și să folosiți ceară sau gel.

Dar ce facem în cazul în care ne pare rău că am tăiat părul?

Acesta este momentul cel mai dureros. Când avem părul lung, îl putem scurta puțin. Dar ce facem atunci când părul este foarte scurt? Vă recomandăm să scurtați părul treptat ori să vă pregătiți din timp pentru această schimbare.

Vă propunem în continuare câteva tunsori minunate, care v-ar putea inspira să renunțați fără regrete la părul lung.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.