Modele de tunsori Carre la modă pentru doamnele de după 40 ani

După vârsta de patruzeci de ani mai multe doamne își doresc o schimbare look.

Părul nostru devine mai subțire, mai despicat și nu arăta la fel de strălucitor ca înainte, de aceea stiliștii ne recomanda să renunțăm la părul lung în favoarea tunsorilor medii și scurte. O soluție perfectă este Carre clasic sau reinterpretat.

1.

2.

Această tunsoare este elegantă și tinerească.

În acest sezon stiliștii ne recomandă să acordăm atenție următoarelor tipuri de Carre.

Bob Carre.

Dacă aveți fața rotundă, această tunsoare este perfectă pentru Dumneavoastră, deoarece alungește vizual fața și vă va întineri. Puteți opta și pentru o tunsoare asimetrică.

3.

4.

5.

6.

Carre graduat.

Această tunsoare este o alegere perfectă, dacă aveți părul des și cu firul gros, mai ales că părul se aranjează destul de ușor.

7.

8.

Carre „cu picioruș”.

Dacă aveți gâtul lung și frumos, alegeți tunsoarea Carre „cu picioruș”, care este tinerească și frumoasă.

9.

10.

Pentru a obține o tunsoare perfectă trebuie să alegeți lungimea corectă, de aceea trebuie să vă consultați mai întâi cu frizerul. În ceea ce privește culoarea părului, optați pentru o tehnică modernă care va ascunde părul cărunt și va oferi prospețime imaginii. Dacă preferați părul cărunt, trebuie să știți că în acest an este în tendințe. Dacă părul este cărunt uniform, puteți renunța complet la vopsire și veți obține un look frumos și natural.

Tunsoarea Carre arată modern, proaspăt, datorită reinterpretării sale. Nu vă fie frică să experimentați, deoarece schimbările de look au întotdeauna un efect benefic asupra noastră: pe lângă faptul că ne schimbă aspectul, ne îmbunătățește și starea de spirit.