Modele de tunici la modă pentru doamnele de după 50 de ani: cum să fiți stilate în vara anului 2020

Tunica este o piesă vestimentară foarte practică pe care o preferă foarte multe femei. Acesta vă ajută să ascundeți unele imperfecțiuni ale siluetei și poate fi folosite pentru diferite ocazii.

Am selectat, special pentru Dumneavoastră, cele mai frumoase ținute care au la bază tunici stilate care se vor potrivi de minune doamnelor de după 50 de ani.

O tunică cu imprimeu colorat în combinație cu o pereche de blugi și încălțăminte colorată va crea o ținută minunată, perfectă pentru sezonul estival.  

Pentru un aspect mai sobru vă recomandăm să acordați atenție tunicilor simple care vi se vor potrivi de minune.

O tunică cu mânecile largi vă va arăta mai suplă și va adăuga lejeritate ținutei. Imaginea poate fi completată cu niște accesorii elegante precum o geantă de paie, niște ochelari masivi sau o pereche de cercei mari.

O tunică în nuanțe întunecate cu imprimeu laconic poate fi perfectă pentru o ținută de seară, dacă veți opta pentru o pereche de sandale cu tocuri și o geantă plic. 

Pentru o ținută în stil safari alegeți siluete libere și țesături naturale precum inul sau bumbacul, perfecte pentru zilele calde de vară. O pălărie de paie și niște bijuterii mari vor adăuga stil și eleganță ținutei.

Dacă aveți o tunică lungă, o puteți completa cu o pereche de pantaloni mulați. 

Pentru a vă sublinia talia puteți purta tunica cu o centură. 

Pentru o ținută originală puteți opta pentru costume formate din tunică și pantaloni, care sunt perfecte pentru diverse evenimente. Un avantaj al ținutelor monocrom este faptul că vă ajută să păreți mai înalte și mai suple. 

Vă plac tunicile?