Modele de rochii pe care le va aprecia orice femeie de peste 50 de ani

Inul este o țesătură care nu se demodează niciodată și este perfect pentru sezonul de vară.

Deși hainele de in sunt foarte comode, au și un dezavantaj – se șifonează. De aceea nu se recomandă pentru birou.

Pentru a crea un aspect mai formal, optați pentru stofe mixte.

Stofele mixte nu se șifonează atât de mult.

Modele de rochii de in.

Aceste rochii simple sunt perfecte atât pentru relaxare cât și pentru aspectul urban. Aceste modele cu fustă lungă, adunată în mici pliuri de-a lungul liniei cusăturilor, sunt minunate pentru vară. Această croială liberă oferă confort și ascunde toate imperfecțiunile siluetei. Deoarece rochiile sunt lipsite de decor, imaginea poate fi completată cu bijuterii sau eșarfe.

Un alt model cu o croială simplă, cu talia înaltă. Acest stil este ideal pentru femeile cu silueta în formă de măr, deoarece fusta ascunde perfect zona taliei.

O altă rochie de in, stilată și elegantă, o alegere excelentă pentru aspectul urban. Siluetă semi-montată, mânecile dintr-o singură bucată, fiind completată cu un sacou, poate fi purtată și la birou.

Această rochie dreaptă cu guler de cămașă este minunată pentru stilul urbane. Simplă, elegantă și confortabilă – de ce ar mai avea nevoie o femeie modernă?

Rochie cu detalii originale. Modelul atrage atenția prin pliurile asimetrice și imprimeul frumos. Modelul este universal, este potrivit în orice situație.

O rochie foarte simplă și comodă. Silueta dreaptă și liberă face rochia versatilă, potrivindu-se oricărui tip de siluetă.

Rochiile din in pot fi colorate, dar, de regulă, deschise. Această rochie albastră cu mâneci scurte este mai potrivită pentru femeile înalte.

Rochiile din in pot avea și o croială mai complexă. Modelul cu inserție pe fustă atrage atenția prin croiala originală a mânecilor și broderia de pe piept.

O rochie elegantă de in, decorată cu dantelă. Fusta ușor evazată ascunde unele imperfecțiuni.

Rochie originală în stil boho în trei culori. Tivul multistrat arată minunat.