Modele de rochii care vă vor proteja de arșița verii

Rochia de vară este una dintre cele mai importante piese din garderoba noastră. V-ați întrebat care este cea mai bună pânză pentru o rochie de vară universală, comodă și frumoasă? Inul este, cu siguranță, o alegere perfectă pentru acest sezon minunat deoarece îi permite corpului să respire. Unicul dezavantaj al acestei stofe este că se șifonează. De aceea rochiile de in nu sunt cele mai potrivite pentru a merge la birou.

Pentru o ținută mai formală cumpărați rochii din stofă mixtă.

Rochii de in.

Rochiile simple de in sunt perfecte pentru a petrece timpul liber. Acest model oferă confort și ascunde micile imperfecțiuni ale siluetei. Deoarece rochia este lipsită de decor, o puteți completa cu bijuterii sau eșarfe fine.

Un alt model cu o croială simplă. Trăsătura sa distinctivă este talia înaltă. Această rochie este perfectă pentru femeile cu siluetă în formă de măr, deoarece fusta largă ascunde abdomenul proeminent.

Rochia-teacă, stilată și comodă, este o alegere excelentă pentru stilul urban. Acest model, completat cu sacou, este potrivit pentru birou sau pentru a petrece timpul liber alături de prieteni.

Această rochie dreaptă cu guler și cu nasturi este minunată pentru o ținută în stil urban.

Rochie cu detalii originale: faldurile asimetrice și imprimeul îndrăzneț.

Această rochie este foarte simplă și, în același timp, foarte stilată datorită stofei de in în două culori.

Rochiile din in pot fi și colorate. Această rochie albastră cu mâneci scurte și silueta dreaptă se va potrivi perfect femeilor mai înalte.

Rochiile de in pot avea și croială mai complexă. Acest model atrage atenția prin croiala originală a mânecilor și broderia de pe piept.

O rochie mai elegantă, decorată cu dantelă. Acest model cu talia înaltă va ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei.

Rochie originală din in în stil boho, realizată din țesătură de in în trei culori, este perfectă pentru acest sezon.