Modele de papuci de casă confortabili, pe care-i puteți confecționa singuri.

Obișnuim să ne alegem cu mare grijă cizmele, pantofii sau adidașii, trebuie să arate frumos, să fie la modă și să ne simțim comod în ei. În timp ce, din păcate, nu prea atragem mare atenție la încălțămintea pe care o purtăm prin casă.

Vă propunem în continuare câteva modele de papuci moi și foarte comozi în care vă veți simți minunat și pe care îi puteți confecționa singuri.

Cum se confecționează.

Metoda s-a dovedit a fi destul de simplă, am reușit să-i confecționez într-o seară.

Papucii trebuie să fie moi, comozi și să nu alunece pe podea.

Papucii tricotați sunt destul de răspândiți deja de câteva decenii! Se confecționează rapid și destul de simplu, îi puteți purta Dumneavoastră ori să-i dăruiți persoanelor dragi. Au devenit atât de populari pentru că sunt foarte comozi, sunt realizați din fibre naturale, astfel picioarele respiră, se îngrijesc foarte simplu, îi puteți spăla în mașină sau manual și puteți alege orice culoare sau design, dacă doriți să-i tricotați singuri.

Acest model este foarte simplu: sunt fără cusături și se tricotează cu două andrele. Se potrivesc pentru mărimea 38-39 (24-25 centimetri) a piciorului. Încercați să-i confecționați și vă veți bucura de ei în fiecare zi.

Puteți încerca să confecționați papuci din tricouri vechi. Reciclarea vă va ajuta nu doar să economisiți bani, ci și resursele naturale ale planetei noastre.

Pentru a afla mai multe despre procesul de tricotare a acestor papuci, vizionați acest videoclip.

După cum vă puteți convinge, pentru a arăta bine și pentru a ne simți confortabil nu este deloc necesar să mergem la magazin să ne cumpărăm lucruri noi pe care le putem confecționa singuri. Iar rezultatul ne va bucura și ne va încălzi atât inimile cât și piciorușele noastre.