Modele de pantaloni la modă care nu ne avantajează deloc (mai ales după vârsta de 50 de ani): nu pot înțelege unele tendințe ale modei

În acest articol vă propunem să analizăm un subiect actual: pantalonii și modelele scurte care sunt în tendințe.

Fiecare femeie care urmărește tendințele modei va înțelege, cu siguranță, ce avem în vedere.

În ultima vreme sunt la modă pantalonii mai scurți, unor femei li se potrivesc de minune, în timp ce pe altele nu le avantajează deloc.

În următoarele două fotografii veți observa două modele de pantaloni: mai scurți și altă pereche de lungime medie.

În prima fotografie modelul arată bine doar pentru că are o siluetă frumoasă și are picioarele destul de lungi.

Doamna din a doua fotografie are, la fel, o siluetă frumoasă, dar nu are picioarele foarte lungi. Dacă ar purta o pereche de pantaloni mai scurți și își va completa ținuta cu o bluză sau cu un sacou mai scurt, atunci nu va respecta proporțiile și nu va arăta prea bine.

Iată ce anume avem în vedere:

În prima fotografie observăm că picioarele modelului par mai scurte, iar ținuta din a doua fotografie în genere nu o avantajează deloc pe această doamnă deoarece pantalonii sunt cu talia mai joasă, iar tranziția de la negru la roz este una destul de bruscă.

Un alt detaliu pe care îl observăm adesea este faptul că unele femei combină pantalonii 3/4 cu adidași sau cu ghete. Nu avem nimic împotrivă, dacă sunt purtați în sezonul cald. Dar când afară este deja destul de rece și unele doamne sau domnișoare umblă cu gleznele dezgolite, nu arată prea bine.

Cui i se potrivesc pantalonii scurți?

După părerea noastră, acest model este unul destul de capricios și se potrivește doar persoanele care au o siluetă frumoasă și știu cum să-i asorteze cu celelalte elemente ale ținutei.

Vă place acest model de pantaloni? Considerați că sunt obligatorii în garderoba unei femei elegante? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!