Modele splendide de manichiură, actuale în 2020.

Unghiile frumoase, bine îngrijite sunt caracteristice pentru cele mai moderne femei. Modelele pentru 2020 ne oferă o mulțime de opțiuni interesante pentru designul de manichiura. Spre bucuria fashionistelor, unghiile de diferite lungimi vor fi la modă.

Deci nu trebuie să-și schimbe obiceiurile pentru a fi în tendințe. Iar pentru iubitoarele de schimbări, noile tehnologii vor permite obținerea modelelor de orice tip. Meșterii din saloane vă vor oferi extensii de unghii și acoperire acrilică, care permit simularea oricăror forme.

1.

2.

Gama culorilor va depinde, în 2020, de anotimpul de afară. Fiecare sezon va avea propria sa paletă. Însă designul pentru fiecare zi va fi clasic, dintr-o singură culoare. Dacă monocromul nu este opțiunea Dumneavoastră preferată, să știți că în anul 2020 vor rămâne actuale și picturile sau formele geometrice. Prin urmare, modelele de unghii se vor clasifica, precum în anii anteriori, în modele foarte purtate, foarte populare, în vogă și modele clasice, purtate de-a lungul timpului, căci acestea au capacitatea de a nu se demoda niciodată.

3.

Inspirați-vă, în continuare, din selecția noastră.

În decorul unghiilor optați pentru:
– picturi;

– modele geometrice;

– modele florale;

– stickere.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pentru manichiura de seară alegeți strasuri, pietre mici, sclipici și praf acrilic. Dar cele mai actuale vor fi ornamentele metalice de dimensiuni mici.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Favorita acestui an va fi culoarea bej. Dacă în 2018 era preferata domnișoarelor și a femeilor de afaceri, în următorul an această culoare va cuceri absolut toată lumea. Încercați și acest tip de manichiură, este extraordinară. Nu este absolut deloc plictisitoare!

20.

Care model de manichiură v-a plăcut mai mult? Scrieți-ne în comentarii.