Modele de manichiură în nuanțe pastelate cu accente luminoase, perfecte pentru anul 2021

Felul în care arată mâinile unei doamne sau domnișoare îi ajută pe cei din jur să-și creeze o primă impresie. De aceea trebuie să avem mare grijă de mâini, pentru că acestea sunt cartea noastră de vizită. Mâinile fine și o manichiură îngrijită denotă o persoana stilată, preocupată de imaginea sa.

Pe lângă acesta, o manichiură frumoasă și modernă ne scoate în evidență și ținutele pe care le purtăm. Iată de ce majoritatea fashionistelor, înainte de a-și alege culorile manichiurii, țin neapărat cont și de paleta de culori a garderobei lor pentru anotimpul dat. Și este o decizie corectă, deoarece, în acest fel, vor putea crea ținute care sunt în armonie cu manichiura.

Pentru anul 2021 vă recomandăm nuanțele pastelate, deoarece acestea se combină perfect cu orice ținută și, potrivit specialiștilor în domeniu, naturalețea va rămâne mereu în vogă. Puteți alege atât unghiile scurte cât și cele lungi, care vor arăta minunat în culori pastelate.

1.

2.

3.

4.

5. Nuanțele gingașe de roz reprezintă o bază foarte potrivită pentru manichiură, iar majoritatea femeilor preferă această culoare pentru că transmite eleganță și romantism.

6.

7.

8.

9. Un mare avantaj al culorii roz este acela că poate fi asortată cu multe alte nuanțe și cu tot felul de accesorii.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Aceste modele frumoase vor fura, cu siguranță, toate privirile!

După cum ați observat, manichiura în nuanțe pastelate este foarte versatilă deoarece se combină cu orice nuanță a pielii. Indiferent de modelul pe care îl veți alege, unul simplu, fără ornamente sau cu design (dungi, desene pe toate unghiile sau doar pe una), manichiura Dumneavoastră va arăta perfect.