Modele de manichiură elegantă pentru orice gust!

Mâinile bine îngrijite și manichiura impecabilă sunt importante pentru fiecare doamnă și domnișoară deoarece, atunci când o femeie se simte frumoasă, are mai multă încredere în ea și emană o energie specială.

Oricât de mult ne-am dori să prelungim vara, toamna și-a intrat deja în drepturi, iar machiajul și vestimentația noastră se vor schimba: vor deveni un pic mai misterioase, mai profunde. La fel se întâmplă și în cazul manichiurii, sector în care trendurile devin tot mai îndrăznețe, dar feminitatea rămâne mereu actuală, nu-și cedează pozițiile.

Unghiile simple nu se demodează, dar acestea sunt de multe ori combinate cu elemente care atrag atenția, cum ar fi mărgelele, sclipiciul sau modelele geometrice, care sunt la mare căutare în acest sezon.

Am selectat cele mai frumoase modele de unghii recomandate pentru această toamnă; acestea reprezintă tendințe și tehnici ultra-moderne care sperăm să vă placă!

1. Designul de unghii pentru  această toamnă arată, cu siguranță, feminin și elegant.

2. Culorile pastelate ale ojelor le conferă unghiilor noastre un aspect foarte plăcut

3. Printre tendințele acestui sezon se enumeră unghiile lungi care arată minunat.

4.

5. Datorită diferitelor variații ale paletei de culori pentru toamnă, vă puteți delecta alegând culori calde de bej, roz pal, gri, precum și o manichiură executată în nuanțe de albastru, verde smarald, vișină sau mov închis.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Cea mai relevantă tehnică de executare a manichiurii din sezoanele precedente este cea cu folie de transfer în toate diversitățile sale.

13.

14.

15.

16.

17.

18. Inimioarele au fost și vor fi mereu actuale. 

19.

20.

Tendințele în materie de manichiura sunt schimbătoare și fiecare sezon ne oferă noi și noi modele, unele mai frumoase decât altele.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!