Modele de manichiură fină și elegantă, ce cuceresc din prima!

O manichiură elegantă și mâinile bine îngrijite sunt importante pentru o femeie, la fel de mult ca un păr strălucitor, o piele tonifiată și un corp bine lucrat. Când vine vorba de designul unghiilor, ne vin o sumedenie de modele și tot felul de culori și nuanțe. Însă, dacă nu știți care model de manichiură să alegeți, optați pentru una în nuanțe delicate – este perfectă pentru toate ocaziile!

Manichiură gingașă

1. Manichiura franceză

Manichiură franțuzească nu se va demoda niciodată. Chiar și cu un design aparent limitat, puteți experimenta după cum vă place! Puteți combina diferite culori pastelate, iar rezultatul vă va cuceri.

2. Manichiura în nuanțe pastelate


Culorile pastelate prezintă o paletă variată de nuanțe. Manichiura va avea un aspect îngrijit, delicat și arată foarte bine. Completează cu ușurință orice ținută. Cu o astfel de manichiură, poți merge la un eveniment monden și chiar la sala de sport.

3. Design neobișnuit


Clasicul este frumos, dar jocul de culoare nu a fost anulat. Alegeți o manichiură în nuanțe delicate cu un accent ușor sub forma unei imagini, sau cu un șir delicat de pietre și sclipici. Este rafinat și elegant dacă nu exagerați.

4. Nuanțe perlate

Un model foarte frumos! Se pare că designul este ridicol de simplu, dar arată de milioane – mâinile sunt impecabile, bine îngrijite, delicate și pot atrage priviri admirabile.

5. Manichiură în nuanțe mate

O astfel de manichiură este foarte populară în 2019. Și dacă nuanțele uimitoare ale designului mat nu sunt pe placul tuturor, atunci manichiura în nuanțe delicate nu va lăsa nici o femeie indiferentă. Acest design de unghii pare curat și restrâns, și dacă îl diversificați cu sclipici, va arăta destul de bine.

6. Manichiura ombre

Dacă unghiile pastelate monocromatice nu este cea mai interesantă opțiune pentru dvs, acordați o atenție manichiurii ombre. Poți obține o manichiură incredibilă care va cuceri cu gingășia și originalitatea sa.

7. Manichiura transparentă

Acest model de manichiură se bucură de popularitate și în acest sezon. Este elegant și rafinat perfect pentru sezonul rece atunci când vă doriți o manichiura mai delicată.

Femeile cărora le place să iasă în evidență, pot opta pentru o manichiura transparentă combinată cu alte modele de manichiură. Aspectul manichiurii nu va pierde din delicatețe și rafinament.

8. Manichiura gradient

Manichiura gradient în nuanțe pastelate de roz, albastru sau nude, cu trecerea la alb imaculat, arată grozav! Orice culoare aleasă pentru un astfel de design de unghii arată frumos și elegant. Principalul lucru este combinarea corectă a nuanțelor!

9. Manichiură cu glitter

Dacă v-ați plictisit de manichiura în nuanțe pastelate, optați pentru o manichiură cu glitter. Scoateți în evidență o singură unghie sau chiar puteți alege o manichiură franțuzească realizată cu glitter, sau desenați modele delicate cu glitter fără a schimba baza pastel.

O astfel de manichiură poate fi purtată la diferite evenimente și ocazii.

Roz gingaș, bej, albastru pastel, sunt nuanțe delicate pentru o manichiură frumoasă.

Vă place manichiura în culori pastelate? Distribuiți și prietenelor dvs!