Modele de încălțăminte care vor fi la modă în primăvara anului 2021. Tendințe pentru fiecare zi

Să vedem care sunt tendințele pentru sezonul de primăvară-vară 2021, care modele de încălțăminte sunt cele mai practice și mai solicitate.

Mules.

Acest mode se încadrează perfect în garderoba de bază. Arată foarte bine în combinație cu o rochie midi, blugi clasici, pantaloni din piele. O pereche de mules, niște pantaloni scurți și o cămașă supradimensionată vor crea împreună o ținută minunată.

1.

2.

3.

4.

Cizme-ciorap.

Aceste cizme sunt minunate: feminine, elegante și foarte frumoase! Cizmele-ciorap se pot încadra ușor în diferite ținute. Vă vor ajuta să arătați mai suple și mai grațioase. Puteți purta aceste cizme cu rochii de tip pulover, fuste din piele, pantaloni scurți largi.

În acest sezon vor fi la modă cizmele-ciorap până la mijlocul gambei.

5.

6.

7.

8.

Sandale cu toc.

Atunci când alegeți o pereche de sandalele, țineți cont de acest detaliu: majoritatea designerilor propun, pentru următorul sezon, modele cu barete subțiri, care fac piciorul mic și grațios.

Sandalele cu toc vor arăta foarte bine cu blugi largi, pantaloni largi din piele, fuste maxi și rochii din stofe curgătoare.

9.

10.

11.

12.

13.

În acest sezon sunt în trend sandalele cu multe fâșii din piele subțire.

14. 

Dacă în sezonul trecut am văzut des modele de sandale și pantofi decorate cu accente metalice precum lănțișoare subțiri și delicate, în acest an sunt în tendințe baretele foarte subțiri.

Flip-flops.

Dacă primăvara va fi caldă, vom putea purta flip-flops nu numai pe plajă sau pentru a merge la cel mai apropiat magazin. Aceștia vor fi la modă și vor fi incluși în look-ul streetstyle. Pot fi combinați cu fuste, sarafane, pantaloni scurți, precum și pantaloni, rochii și chiar costume.

15.

16.

17.

18.

19.

20.