Modele de fuste frumoase, recomandate pentru doamnele care au depășit vârsta de 40 de ani.

Pentru a arăta perfect, doamnele de după 40 de ani trebuie să țină cont de anumite reguli: nu se recomandă să purtați fustele mini, nici modelele prea mulate. Optați pentru stilul clasic care este unul feminin și elegant.

Să vedem împreună care sunt modelele de fuste recomandate de stiliști.

Fusta creion.

Acest model este perfect pentru ținutele de la birou. Este un model versatil care se potrivește tuturor doamnelor. Alegeți stofe de calitate, în timp ce gama de culori poate varia. Vara optați pentru culorile pastelate, în sezonul rece alegeți culori mai saturate.

Fusta lalea.

Acest model la fel poate fi purtat atât la birou cât și pentru ținutele mai casual. Lungimea perfectă este midi.

Fusta A-line.

O opțiune perfectă care vă va încânta pe tot parcursul anului este fusta A-line care vă va oferi o notă de feminitate și rafinament. Este un model foarte versatil, se combină perfect cu bluze și cămăși sau pulovere. Vă recomandăm să alegeți o fustă monocromă care se va potrivi perfect vârstei și statutului Dumneavoastră.

Fusta cloș.

Acest model de fustă vă poate întineri aspectul dumneavoastră, fiind interesant și elegant. De aceea este bine să-l includeți în garderoba Dumneavoastră.

Fusta Godet.

Acest model este perfect pentru ținutele de afaceri cât și pentru cele de seară. Se combină perfect cu bluze sau cămăși elegante.

Fusta semi-cloș.

Acest model este stilat și romantic; puteți alege fuste monocrom sau cu imprimeuri florale care vor arata foarte elegant.

Fustă în clini.

Acest model este destul de stilat, dar, din păcate, nu se potrivește chiar tuturor. Și-l pot permite doar doamnele suple.

Fusta plisată.

Fusta plisată este perfectă pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru cele de afaceri sau de seară. Pentru mai multă eleganță alegeți nuanțele care sunt la modă în acest an: albastru, rosu, măsliniu sau culoarea pinului.

Fusta cargo.

Este un model casual. Această fustă va deveni preferata Dumneavoastră: arată elegant atât cu bluze elegante, cât și cu tricouri sau cu un sacou. Veți arăta perfect.

Ce părere aveți despre aceste modele? Scrieți-ne în comentarii!