Modele de fuste la modă pentru următorul sezon rece

Iată care modele de fuste vor fi la modă în sezonul de toamnă-iarnă 2020/2021 și care sunt detaliile cărora ar trebui să le acordați atenție atunci când cumpărați o fustă.

În următorul sezon vor fi la modă modelele laconice, fără decor, din stofe naturale.

Fusta de piele.

Pe prima poziție se află fusta de piele, care se menține deja de câțiva ani. Designerii ne recomandă modele colorate, midi sau mini.

1.

Vor fi la modă atât fustele mulate, cât și cele largi, cu pliuri sau cu nasturi în față. Fusta din piele este perfectă pentru orice ocazie, se combină cu bluze fine, cămăși în stil clasic, cu pulovere sau cu sacouri.

2.

Fusta plisată sau cu pliuri.

Fustele plisate, precum și cele cu pliuri sunt la modă de mai mulți ani. De data aceasta designerii ne recomandă modele în stilul anilor 70. Noutatea sezonului sunt modele creative, cu diferite tipuri de imprimeuri.

3.

Fusta în stil preppy.

O altă noutate sunt fustele în stil preppy, plisate și în carouri, care ne amintesc de uniforma școlară.

4.

Fusta matlasată.

Această tendință nu este nouă, dar foarte practică, fiind cea mai bună opțiune pentru zilele reci de iarnă. Aceste modele sunt potrivite atât pentru stilul casual, cât și pentru office.

Fustele matlasate vor arăta perfect în combinație cu sacouri, pulovere sau cămăși precum și cu un sacou matlasat.

5.

6.

Fusta drapată.

Acest model continuă să fie la modă și în sezonul rece. Pentru a sublinia frumusețea și originalitatea fustei, vă recomandăm să o combinați cu un top simplu, fără decor.

7.

Fusta cu șliț.

Optați pentru lungimea midi sau maxi și veți arăta impecabil.

8.

Fusta de tricot.  

Aceste fuste comode sunt un alt hit al sezonului. Printre modelele preferate se numără fusta midi de cașmir de culoarea laptelui copt și caramel.

9.

Fusta asimetrică.

Fustele cu o croială asimetrică nu vor să părăsească podiumurile.

10.

Fusta maxi.

Pe lângă modele în linie A și croi drept în acest sezon vor fi la modă cele cu șliț sau franjuri.

11.

Fusta cu franjuri.

Acest model este o tendință a sezonului următor. Franjurile pot fi prezente atât pe fustele maxi cât și pe mini sau midi.

12.

Fusta creion lungă.

Acest model va fi la mare căutare în sezonul următor. Vor fi la modă atât fustele laconice simple, cât și modelele sofisticate. Este un model versatil, potrivit atât pentru ținutele de afaceri, cât și pentru cele casual.

13.

14.