Modele de botine stilate, perfecte pentru acest sezon

Încălțămintea joacă un rol esențial în orice ținută. Pentru a vă simți minunat în acest sezon este important să alegeți modele comode, călduroase și care să se combină cu îmbrăcămintea exterioară pe care o aveți în garderobă.

Botinele albe vor fi în tendințe în această iarnă. Sunt foarte versatile deoarece culoarea albă se combină bine cu toate culorile.

Modelele cu șireturi sunt o alegere foarte bună. Puteți alege un model alb sau puteți opta pentru o talpă și șireturi contrastante.

O altă opțiune sunt modelele Chelsea de culoare albă fără șireturi și elemente de fixare.

Încălțămintea de culoare albă poate fi inclusă în orice ținută și stil.


Botinele albe se combină bine cu blugii de culoare gri. Pentru un look original optați pentru o pereche de blugi care să acopere doar marginea încălțămintei.

Pantalonii din piele neagră arată foarte bine cu botine albe. Pentru a fi în pas cu moda alegeți o pereche de pantaloni mai largi și o geacă scurtă din piele de culoare maro deschis.

Botinele albe vor arăta perfect în combinație cu un costum gri în carouri.

Botinele albe, o pereche de blugi și un palton supradimensionat formează împreună o ținută foarte stilată.

Acest look este foarte modern: blugi drepți, o bluză largă cu guler mare și un pulover voluminos. O pălărie cochetă și o geantă maro deschis vă vor completa perfect ținuta.

Botinele albe arată minunat cu îmbrăcăminte de aceeași culoare. Pentru accent puteți opta pentru un model cu talpa neagra și să că completați ținuta cu o geantă mică neagră.

Botinele albe se încadrează perfect în ansambluri care utilizează mai multe tipuri de imprimeuri. Un palton în carouri, un pulover cu dungi orizontale și o pereche de blugi vor fi alegerea perfectă pentru acest sezon.

Un alt aspect spectaculos în alb și negru.

Botinele albe cu talpa neagră se încadrează perfect în ținutele formate din haine de blană de orice culoare în combinație cu o fustă dreaptă cu talia înaltă, colanți negri groși.

Fusta plisată și botinele albe sunt un tandem perfect. Un palton scurt drept de culoare crem cu centură vă va ajuta să obțineți o ținută minunată.

Un palton lung din piele cu ornamente din blană de pluș, blugi și o pereche de botine albe sunt o opțiune excelentă pentru un look casual.

Acestea sunt doar câteva exemple. Botinele albe vă vor ajuta să obțineți foarte multe combinații moderne și originale.