Modele de bluze care vor transforma ținuta unei doamne de 50 de ani

Bluzele sunt prezente în garderoba oricărei femei.

Deoarece există foarte multe modele interesante, putem alege modelul potrivit pentru orice situație.

Doamnele elegante ar trebui să opteze modele simple, dar stilate, care să li se potrivească perfect.

Modele pe care ar fi bine să le evitați.

Există unele modele care nu sunt recomandate doamnelor de după 50 de ani. Iată care sunt acestea:

— cu mâneci bufante;

— fără mâneci;

— cu decolteu adânc;

— cu decolteu Carmen care expune umerii.

Modele și combinații interesante.

Să vedem care sunt modelele care ar trebui să fie prezente în garderoba unei femei mature și cum se combină.

Bluza-cămașă de mătase este un model universal. Acest model se potrivește tuturor și poate fi inclusă în ținutele de afaceri, dar va arăta minunat și cu o pereche de pantaloni albi sau cu fustă. Pentru un plus de eleganță puteți completa ținuta cu bijuterii din metal galben.

O bluză cu imprimeu „Dalmațieni” se va încadra perfect în orice ținută. O puteți purta atât cu blugi sau pantaloni negri.

Cămașă cu dungi verticale. Acest model se combină cu orice piesă vestimentară: pantaloni sau fuste. Pentru o ținută mai puțin formală puteți descheia câțiva nasturi și  sufleca mânecile.

Bluză-tunică de bumbac cu imprimeu delicat. Este mai bine să purtați un astfel de model cu o pereche de blugi strâmți și cu pantofi cu tocuri.

Bluză cu buline. Este un model cu mâneci largi, cu manșete înguste. Decolteul triunghiular vă va ajuta să păreți mai înaltă. Puteți purta o asemenea bluză atât cu pantaloni cât și cu fustă.

Animal print continuă să fie la modă. În acest sezon sunt populare modelele care imită pielea de șarpe. Pentru o asemenea bluză ar fi bine să alegeți un fundal neutru cum ar fi, spre exemplu, o fustă plisată bej.

Bluză de culoare roz pal. Această culoare vă va întineri imediat și va arăta excelent cu bijuterii din metal galben și cu accesorii deschise la culoare.

Un alt model de bluză cu buline. O puteți purta cu o fustă delicată, cu pantaloni clasici sau cu blugi. Accesoriile în tonuri de maro completează armonios ținuta.

Animal print elegant. Acest model de bluză este perfect pentru stilul de afaceri. Punctul final al ținutei vor fi cizmulițele din imitație de piele de șarpe.