Modele de bluze care ar trebui să fie în garderoba fashionistelor în anul 2022. Eleganța, feminitatea și originalitatea sunt actuale în acest sezon.

Bluzele fac parte din piesele vestimentare de bază din garderoba noastră.

Cu ajutorul lor puteți transforma cu ușurință un stil de afaceri într-o ținută de seară schimbând un singur articol vestimentar: bluza.

Iată care sunt recomandările designerilor de top pentru acest sezon.

Bluza cu volane.

Bluzele asimetrice cu volane sunt foarte feminine. Le puteți purta atât cu pantaloni cât și cu fuste din denim. Volanele sunt prezente în multe modele de bluze: pe mâneci sau în partea de sus.

Bluze cu mâneci originale.

În acest sezon accentul se va pune pe mâneci: designerii s-au străduit din răsputeri și au acordat o atenție maximă acestui aspect, mâneca devenind și o parte decorativă a bluzei. Mâneci decupate, evazate, cu funde sau cu nasturi. Mâneca „episcopală” și „clopotul” vor fi la mare căutare. Volanele nu vor porni de la baza mânecii, ci de la cot sau antebraț. Modelele cu mâneci plisate merită o atenție deosebită.

Bluza cu buline.

Acest imprimeu feminin arată minunat nu doar pe bluze, ci și pe rochii.

Bluze u funde la spate.

Legați-le după cum vă place și veți arăta minunat.

Bluză cu guler înalt.

Acest model este perfect pentru a merge la birou. Se potrivește de minune cu sacou.

Stil de afaceri.

Farmecul, rafinamentul și minimalismul vor dilua stilul de afaceri. Veți obține o ținută feminină și îndrăzneață în același timp.

O bluză elegantă și la modă transformă radical orice ținută, făcând-o delicată și feminină. Combinată cu alte articole stilate și elegante, orice femeie va radia de frumusețe.