Blugi pentru doamnele de după 40 de ani: 5 modele ce vor fi binevenite în garderobă.

Blugii sunt foarte versatili și se potrivesc oricui, indiferent de vârstă. Trebuie doar să alegem modelul potrivit pentru a arăta minunat. Această regulă se aplică în mod special doamnelor care au trecut de 40 de ani.

Să analizăm împreună care sunt modelele potrivite pentru Dumneavoastră.

Modelul potrivit.

La momentul actual există o varietate de modele în care veți arăta extraordinar. Să vedem care sunt acestea:

Skinny. Acest model de blugi se potrivește tuturor, dar în special doamnelor suple sau care au silueta în formă de clepsidră. Îi puteți purta oricând, chiar și la birou deoarece pot fi asortați cu ușurință.

Boyfriend. Puteți opta pentru acest model de blugi cu condiția să nu fie roși sau rupți. Principala regulă este alegerea unui model minimalist cu talia înaltă în care veți arăta perfect.

Clasici. Experții din lumea modei consideră că acest model de blugi este cea mai bună opțiune pentru doamne deoarece arată foarte bine. Puteți crea, cu ajutorul lor, o imagine unică, feminină și elegantă. Îi puteți combina cu bluze clasice de culori deschise, cu sacou, blazer sau jachetă.

Evazați. Nu uitați de blugii evazați. În 2020 stiliștii ne recomandă să ne îndreptăm atenția spre blugii cu talie înaltă și nu foarte lungi care vor arăta grozav cu o pereche de balerini sau cu niște pantofi ori sandale originale.

Culorile potrivite.

Stiliștii ne recomandă să acordăm atenție culorii clasice bleu ori să alegem culoarea albă ori albastru deschis și să renunțați la culoarea neagră.

Purtați blugi? Care sunt modelele Dumneavoastră preferate? Scrieți-ne în comentarii!