Modalități originale de a lega o eșarfă

Eșarfa este una dintre cele mai populare accesorii care completează ținutele femeilor și adaugă un plus de feminitate.

În acest articol vă vom prezenta câteva modalități de a lega la gât o eșarfă drăguță.

8 moduri de a lega o eșarfă din șifon

1. Nod european

Împăturiți eșarfa în două lungimi egale, fixaţi-o pe după gât, după care introduceți unul dintre capetele acesteia în gaura formată la celălalt capăt al eșarfei.

Va decora perfect gâtul și, dacă eșarfa este în nuanțe deschise, va conferi ținutei dvs prospețime.

2. Colier

Răsuciți eșarfa și uniți capetele opuse împreună. Puneți eșarfa în jurul gâtului și introduceți capetele în lațul format.
Veți obține un colier original care va decora decolteul dvs.

3. Nod elegant

Puneți eșarfa în jurul gâtului. Faceți un nod liber dintr-un capăt al eșarfei și introduceți celălalt capăt al eșarfei în gaura formată. Va conferi eleganță ținutei dvs.

4. Glamour

Aranjați eșarfa pe cap, legați capetele în nod la spate. Apoi pur și simplu coborâți eșarfa. Veți obține un guler voluminos, care poate accesoriza aproape orice ținută.

5. Șal

 

Împăturiți eșarfa în două, puneți-o peste umeri și legați capetele într-un nod dublu în față. Strângeți eșarfa și prindeți capetele sub gulerul sacoului sau al paltonului. Asimetria vă conferi farmec look-ului dvs. Trebuie doar să mișcați nodul spre umăr.

6. Nod creativ

Înfășurați eșarfa în jurul gâtului astfel încât capetele să atârne în față. Introduceți un capăt prin lațul format, dar un-l trageți complet. Treceți apoi celălalt capăt prin lațul nou. Este perfect pentru femeile creative.

7. Infinit

Această metodă este considerată una dintre cele mai ușoare de realizat. Puneți eșarfa în jurul gâtului și legați capetele într-un nod mic. Țineți eșarfa de nod și răsuciți-o încă o dată peste gât.

8. Fluture

Împăturiți eșarfa în două și puneți-o în jurul gâtului și fixați capete în lațul format. Găsiți capetele exterioare de pe fiecare parte a eșarfei și aruncați-le peste umeri. Legați capetele la spate. În acest mod, vă veți acoperi gâtul în vremea rece a anului.

Modalități originale de a lega o eșarfă subțire

1. Chic-modern

Înfășurați eșarfa în jurul gâtului astfel încât ambele capete să cadă în față. Introduceți un capăt prin lațul format apoi faceți același lucru cu celălalt capăt.

2. Nod în forma cifrei 8

Împăturiți eșarfa în jumătate și aruncați-o în jurul gâtului. Treceți doar un singur capăt prin lațul format. Apoi, răsuciți același nod în forma cifrei opt și treceți prin lațul format celălalt capăt al eșarfei.

3. Cravată

O eșarfă subțire poate fi întotdeauna legată în formă de nod de cravată.

4. Nod secret

Prindeți mijlocul eșarfei cu un elastic și pliați-o pe diagonală. Puneți-o în jurul gâtului astfel ca triunghiul să fie în față. Aduceți capetele în față. Fixați capetele sub eșarfă.

Chiar și cea mai banală ținută poate fi scoasă din anonimat cu ajutorul eșarfei. Eșarfa va conferi:

— o eșarfă subțire va împrospăta orice ținută;

— veți crea o multitudine de look-uri datorită modalităților;

— în sezonul rece, veți proteja gâtul de frig, dar veți fi elegantă și stilată.