Moda poate fi accesibilă: 8 secrete de stil pentru doamne rafinate

Femeia nu poate fi pentru totdeauna tânără, dar poate fi stilată și modernă la orice vârstă. Cum să arăți impecabil fără costuri suplimentare? Vă propunem în continuare câteva secrete de stil.

Croială liberă.

Doamnele de după 50 de ani ar trebui să evite hainele mulate deoarece, pe lângă faptul că scot în evidență imperfecțiunile, pot arăta deplasat și chiar sfidător.

Îmbrăcămintea cu o croială liberă este cea mai bună alegere.

Dar nu treceți în cealaltă extremă. Dacă alegerea Dumneavoastră a căzut pe o jachetă supradimensionată, completați look-ul cu o bluză și pantaloni pe corp.

Pantaloni cu talie înaltă. 

Pantalonii cu o croială dreaptă și conică, modelele evazate și scurtate sunt ideale pentru doamne. Singura condiție este talia înaltă care corectează bine silueta și ascunde centimetrii în plus.

Confortul este pe primul loc.

Toate doamnele au un lucru în comun – încrederea în sine. De aceea aleg îmbrăcămintea comodă și stilată.

Calitate.

Marca nu este la fel de importantă precum calitatea. Tricotajele subțiri nu vor adăuga stil, dar vor sublinia imperfecțiunile siluetei! În timp ce tricotajele dense, denimul de înaltă calitate, pielea mată sunt o soluție bună pentru o doamnă matură.

Țineți cont de caracteristicile siluetei.

O doamnă adultă își cunoaște bine punctele forte ale siluetei sale și le subliniază cu pricepere, această abordare fiind cheia succesului.

Ținute în culori pastelate.

Fashionistele de după 50 de ani ar trebui să aleagă nuanțe pastelate care le întineresc aspectul și sunt ideale pentru sezonul primăvară-vară.

Accesorii de accent.

Accesoriile sunt indicatorii gustului rafinat. O geantă colorată va adăuga stil chiar și celei mai simple ținute.

Bijuteriile masive sunt acum în tendințe: un lanț cu zale mari sau cercei lungi, o brățară masivă vor adăuga stil ținutei.

Alegeți haine la modă. 

Lucrurile de modă veche pun accentul pe vârstă. Pentru a vă întineri aspectul purtați haine la modă pe care le puteți găsi în magazine.