Ce vor purta femeile cu forme pufoase în acest an? Găsiți aici o colecție vestimentară superbă!

A trecut deja timpul când hainele stilate și moderne erau create doar pentru femeile slabe. În prezent parametrii 90-60-90 nu sunt un simbol al frumuseții și al stilului. Creatorii de modă contemporani prezintă în fiecare sezon colecții de haine tot mai diverse și originale pentru doamnele cu forme.

Echipa noastră v-a pregătit o colecție a celor mai moderne modele pentru doamnele plinuțe în acest an.

Tendința principală a acestui sezon pentru femeile plinuțe este – naturalețea  și libertatea de a alege.

Multe femei, fiind complexate de exteriorul lor, încearcă să-și ascundă formele sub hainele largi de culoare închisă. Dar creatorii de modă în ultimii ani sunt atât de inventivi și profesioniști în domeniu, încât moda oversize nu mai este plictisitoare. Acum există o multitudine de stiluri originale care se potrivesc perfect femeilor cu mărimi XXL.

Moda pentru femeile plinuțe: ce trebuie să știți

Zona decolteului este foarte importantă. Iar femeile cu mărimi XXL, cu siguranță, au un decolteu bine conturat. Accentuați această zonă cu un decolteu adânc și frumos.

Principiile de bază în alegerea culorilor sunt: combinațiile corecte și accentul pe culorile aprinse moderat.

Ținutele în culori deschise la nivelul feții împrospătează tenul, iar partea de jos în culori închise vă arată mai slabă. Acest contrast accentuează formele feminine și talia.

Doamnele cu mărimi XXL trebuie să evite accesoriile expresive și buzunarele aplicate. O idee perfectă este să se folosească elemente din dantelă. Dantela trebuie să fie o parte componentă a ținutei și să nu fie doar o aplicație sau un decor al țesăturii de bază.

Pantalonii albi puțin scurtați le prind foarte bine pe doamnele plinuțe. Combinați astfel de pantaloni cu nuanțe contrastante, acest truc vă va ajuta să arătați mereu stilat și elegant.

Puteți purta modele asimetrice, croieli neobișnuite, țesături de lux, pliuri originale care accentuează frumusețea siluetei.

Ornamentele geometrice și imprimeurile zig-zag, dungile sau carourile vor împrospăta imaginea și o vor face să arate dinamic și atrăgător.

Imprimeurile florale sunt actuale și în acest an. Arată exotic, feminin și fermecător. În anul 2017 creatorii de modă au demonstrat diverse combinații și contraste (imprimeuri mărunte și mari pe toată suprafața țesăturii sau doar pe o porțiune a ei).

Hainele din piele arată stilat și nobil pe femeile cu mărimi XXL. Evitați să purtați ținute din stofe dense, inclusiv catifeaua, care arată silueta mai mare și îmbătrânește vizual femeia.

Principala regulă în alegerea hainelor pentru doamnele plinuțe este mărimea potrivită. Hainele strâmte accentuează neajunsurile siluetei, iar hainele largi, arată de parcă ascund volumul care în realitate poate nici nu există.

Tendința „oversize” pentru femeile plinuțe

Această modă, populară în ultimii ani, este actuală și în cazul doamnelor cu mărimi XXL, creând un aspect enigmatic, liber și ușor. Este important să nu exagerați. Armonia este primordială! Nu combinați în aceeași ținută câteva piese oversize.

Stilul de afaceri

Moda denim pentru doamnele XXL în anul 2017

Hainele din denim sunt perfecte pentru doamnele cu forme XXL. Optați pentru blugii drepți sau puțin largi în partea de jos. Purtați blugii cu sacou, cardigan, jachetă sau cămașă.

Moda contemporană destinată doamnelor plinuțe nu ascunde formele apetisante, de aceea exclude orice restricții și limite. Blugii skinny sunt potriviți și pentru astfel de siluete. Combinați blugii cu o tunică sau rochie vaporoasă și evitați să purtați astfel de blugi cu tricouri scurte.

Hainele de exterior pentru doamnele plinuțe

În acest sezon designerii propun o varietate mare de haine de exterior.

Paltonul drept sau liber este modelul preferat de toate doamnele. În această haină femeia se simte liber, are un aspect elegant și rafinat.

Desigur doamnele pe tocuri arată foarte frumos. Dar este evident că acest tip de încălțăminte nu este foarte practic și comod pentru a fi purtat zilnic. De aceea vă recomandăm să optați pentru modelele mult mai comode, dar la fel de elegante pe un toc gros și stabil. Încălțămintea cu talpă dreaptă nu este opțiunea perfectă.

Cum credeți, trebuie să respectați anumite reguli în alegerea hainelor pentru doamnele plinuțe sau individualitatea și preferințele personale prevalează?