Moda pentru doamnele de după 45 de ani: cum să arătați elegant și modern în blugi

Blugii de calitate se potrivesc nu doar domnișoarelor, dar și doamnelor. Designerii moderni ne propun foarte multe modele de blugi originali.

Blugii colorați.

Denimul colorat este tineresc și original și, cu siguranță, ne va scoate în evidență.

1.

2.

3.

Blugii scurți.

Aceștia adaugă o notă jucăușă ținutelor moderne. Acest model de blugi se potrivește perfect atât doamnelor suple, cât și celor cu forme și, pe lângă aceasta, se combină perfect cu adidași, cizme până la glezne sau bocanci.

4.

5.

6.

Blugii evazați.

Blugii evazați subliniază perfect frumusețea picioarelor. Nu ezitați să-i includeți în garderoba Dumneavoastră, vă vor ajuta să obțineți niște ținute feminine și elegante, care vă vor scoate din anonimat.

Acest model se combină perfect cu cizme până la gleznă cu toc mic.

7.

8.

Blugii oversize.

Acest model de blugi trebuie să fie prezent în garderoba fiecărei doamne moderne. Blugii cu talie înaltă sunt ideali pentru doamnele suple, deoarece le va accentua talia subțire și le va adăuga grație ținutei.

9.

10.

Blugii drepți.

Blugii drepți se vor încadra în garderoba absolut oricărei fashioniste mature. Acest model va face picioarele mai subțiri și mai feminine. Se combină perfect cu cardigane tricotate, pulovere, helănci, cămăși clasice, precum și cu bluze cu  mânecile largi.

11.

Blugii reprezintă piesa vestimentară perfectă pentru ținutele de fiecare zi. Sunt confortabili și frumoși. Pot fi purtați de toată lumea, indiferent de vârstă sau constituția fizică, se potrivesc oricărui tip de siluetă și se combină cu orice haină. Este foarte important, însă, ca blugii să fie nu doar practici și comozi, dar și la modă.

Ce model de blugi preferați să purtați ? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră.