Moda este cu un pas înainte: cum va arăta manichiura în anul 2020?

Dacă urmați moda și nu vă permiteți niciodată să ieșiți fără machiaj, manichiură și coafură, unghiile la modă, precum și alte componente ale imaginii ideale, vă vor interesa fără îndoială.

Tendințele în materie de nail art design determină care vor fi unghiile la modă din acest sezon, dar, la fel ca stilul vestimentar, fiecare femeie își alege manichiura care îi este pe plac și o face să fie unică.

Dar v-ați întrebat care vor fi tendințele în materie de manichiură în 2020? Aceasta va fi frumoasă și diversă. Există foarte multe opțiuni chiar și pentru cele mai pretențioase fashioniste.

Vă propunem în continuare mai multe modele de manichiură care vă vor bucura și vă vor scoate din anonimat în următorul an.

1. O manichiură frumoasă este un element foarte important pentru imaginea noastră de zi cu zi.

2.

3. Manichiura în nuanțe feminine poate fi asortată cu orice ținută vestimentară, iar culorile deschise sunt universale.

4. Manichiura în tonuri neutre va arăta excelent și este mereu la modă.

5.

6. Pentru a obține o manichiură perfectă este suficient să alegeți o nuanță frumoasă și să o completați cu câteva elemente de decor originale.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. Veți obține o manichiură foarte originală combinând aceste culori.

17.

18. Unghiile mate vor arăta întotdeauna impecabil.

19.

20.

21.

22.

23. 

24.

O manichiură la modă ne ajută să atragem atenția celor de jur, ne ajută să ne exprimăm individualitatea și feminitatea noastră, iar manichiura simplă nu se demodează niciodată.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!