Moda de zi cu zi pentru doamnele de peste 50 de ani. Vedeți cum arată vestimentația matură și elegantă!

Oare pot femeile vârstnice să arate elegant și modern? Desigur! Acest răspuns este evident pentru doamnele care nu au frică să fie ele însuși. Doamnele care adoră vestimentația modernă și stilată, știu cum să combine hainele perfect, sunt admirate de privirile altora și nu arată ridicol! Uneori chiar provoacă puțină invidie prin curajul său și simțul stilului.

Aceste femei au un sentiment unic de stil și o imagine perfectă. Privindu-le, nicidecum nu le poți spune ”bunică”! Acest lucru este confirmat de fotografiile celebrului fotograf din New York, Ari Sed Cohen.

Cine a spus că încălțămintea sportivă este doar fetele tinere? Doamnele elegante, la o vârsta matură, pot cu ușurință combina pantalonii confortabili cu o cămașă liberă, iar pe partea superioară să poarte un pulover. Toate împreună, arată și simplu și elegant în același timp. Adăugând accesorii potrivite, veți adăuga accentele necesare.

1. 

Pantalonii cu o lungime de 7/8, cu o pereche de balete de culoare aprinsă, combinate cu o cămașă și jachetă, creează o imagine excelentă pentru o plimbare prin oraș, pentru un prânz de afaceri sau la o întâlnire cu prietenele. O geantă frumoasă și alte accesorii completează perfect imaginea creată.

2. 

Pentru sezonul rece puteți adăuga ceva culori mai aprinse. Alegeți pantaloni de o culoare aprinsă, de model liber, completați-le cu o pereche de pantofi confortabili, cu un toc stabil și o jachetă călduroasă. Așa o doamnă va atrage atenția tuturor pe stradă și va fi admirată de privirile bărbaților.

3. 

Fotograful deja de mai mulți ani fotografiază doamnele elegante, care sunt trecute de 50 de ani. Cohen fotografiază persoanele ”sale” – cele mai  frumoase și creative femei de pe străzile din New York.

4. 

O pereche de blugi confortabili se potrivesc perfect tuturor doamnelor, care le pot alege corect. O femeie elegantă nu este timidă, nu ascunde vârsta ei. O imagine clasică, care se combină armonios – blugii albaștri cu o cămașă ușoară și o jachetă simplă – va fi mereu populară. Totul arată perfect și feminin. Chiar și o pereche de pantofi fără tocuri, nu strică imaginea.

5. 

Toate au un sentiment unic de stil și o imagine perfectă. Privindu-le, nicidecum nu le poți spune ”bunică”. Aceste fotografii sunt o dovadă că nu trebuie să vă fie frică de bătrânețe! Bucurați-vă în fiecare zi și să nu vă fie frică de nimic!

O doamnă drăguță și cochetă, într-o fustă de lungimea medie și pantofi stilați, cu siguranță nu va trece neobservată pe străzile oricărui oraș. Completați imaginea cu un top discret și accesorii potrivite.

6. 

O femeie de afaceri mereu arată elegant și vârsta nu este un obstacol. Lucrurile simple, dar elegante sunt perfecte nu numai pentru mediul de lucru, ci și pentru întâlnirile cu prietenele într-o cafenea sau plimbări pe străzile orașului.

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

Vestimentația de zi cu zi a doamnelor mature trebuie să fie ușoară și confortabilă. Dacă combinați totul perfect, nu vor apărea probleme. Pantofi eleganți, pantaloni confortabili, de model liber, bluză, rochie sau cardigan – toate acestea arată perfect în ansamblu. Vă rămâne doar alegerea accesoriilor potrivite.

Desigur, în imaginea creată trebuie să adăugați ultimul, dar cel mai important lucru – Zâmbetul. Zâmbetul unei femei încrezătoare, care nu-și ascunde vârsta, ci poate să o prezinte cu demnitate!

Iubiți viața și fiți sănătoase!