Mobila veche poate fi recondiționată astfel încât va înfrumuseța orice locuință

Recent eram foarte entuziasmată să meșteresc niște mobilă singură, însă nu este atât de simplu cum pare. Mai întâi trebuie de cumpărat un lemn potrivit, apoi să-l tai de mărimea potrivită, să dau găuri, să bat cuie etc. Deci am decis să amân această idee. Însă nu m-am oprit aici.

Am decis să încerc să recondiționez mobila veche și să-i dau o nouă viață. Este mult mai simplu de realizat, plus cheltuielile sunt mai mici decât pentru o piesă de mobilier nouă.

Am început să caut informație despre recondiționarea mobilei. Deși credeam că voi găsi foarte multe articole, nu a fost așa.

Atunci am încercat să pun în practică ideile mele năstrușnice. Vroiam să recondiționez piesele de mobilier pe care le folosim în fiecare zi și care sunt cu adevărat utile, dar din cauza aspectului lor le-am aruncat cât mai departe în depozite.

Am pornit de la lucruri simple – niște scaune. Apoi am ajuns și la lucruri mai mari.

Pentru a recondiționa mobila veche aveți nevoie de puțină îndemânare, imaginație și bun gust.

Iar acum vă invit să priviți câteva idei minunate. Sper că vor fi o sursă de inspirație pentru dvs.!

1. 

Un taburet foarte comod pentru antreu. Acum pot să mă încalț așezată. Fiecare dintre noi, probabil, are un scaun sau un fotoliu mai vechi care trebuia demult aruncat, dar totuși nu ați făcut-o.

2.  

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

Acum mobila veche va avea o viață nouă!