Mirese înainte și după un machiaj profesional!

Sincer, nu am făcut niciodată un machiaj “greu”. Acest lucru este, atunci când pe față este aplicat mai întâi un strat de ceva, apoi un al doilea strat de ceva, apoi baza, apoi fundație, apoi un strat sub formă de pudră și apoi cu ceva stropit deasupra pentru fixare. Fotografiile arată foarte frumos, dar nu-mi pot imagina cum să rezist cu un astfel de machiaj timp de cel puțin o oră. Probabil că nu de multe ori, dar într-una dintre cele mai importante zile ale vieții sale (pentru o nuntă), fetele obișnuite decid să facă acest lucru. Acest machiaj este capabil să transforme complet aspectul miresei.

Artistul de machiaj Arber Bytyki a publicat o selecție de poze cu mirese, înainte și după un machiaj profesional. Unele fete pur și simplu nu le veți recunoaște. Vă invităm să le admirați în imaginile de mai jos:

1.

2.

3.

Arber Bytyki este o nouă vedetă a Internetului, din Republica Kosovo. Bărbatul a devenit faimos pentru abilitatea sa de a transforma dincolo de recunoaștere miresele. Artistul de machiaj este sigur că în ziua nunții ei, o femeie ar trebui să se simtă cea mai frumoasă și să fie încrezută în sine.

4.

5.

6.

7.

“Știam că voi deveni artist de machiaj încă din copilărie. Primele mele desene erau ochii și rochiile femeilor. Îmi plăcea să iau produsele de cosmetică a mamei și să mă joc cu ele. Când am absolvit liceul, familia nu mi-a permis imediat să devin un make-up artist. În cultura noastră, acest lucru nu este acceptat. Așa că am obținut mai întâi o diplomă de master în economie.” – a declarat Arber.

8.

9.

10.

Cea mai bună modalitate de a vedea lucrările lui Arber este să deschideți pagina lui pe Instagram, unde încarcă în mod regulat fotografii noi. În prezent, artistul de machiaj are deja mai mult de 262 de mii de followers.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Vă place? Ați făcut vreodată un astfel de machiaj?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.